Daikin Sensira R-32 oldalfali légkondicionáló egység

A forradalmian új hűtőközeggel felszerelt split klíma nagyobb energiahatékonyságot ér el és tökéletes komfortot nyújt

A Daikin bemutatja az új Sensira R-32 készüléket. Diszkrét, nagy teljesítményű és kiemelkedő komfortérzetet biztosító oldalfali egység. A Daikin küldetése a tökéletes beltéri klíma létrehozása. A klímaszabályozási technológiákkal kapcsolatban szerzett több mint 90 éves tapasztalatának köszönhetően a vállalat pontosan tudja, hogy miként teremthet kényelmes környezetet az Ön otthonában, vállalkozásában vagy irodájában. A Daikin ezért most büszkén mutatja be a split légkondicionáló család legújabb tagját, a Sensira R-32 készüléket. A forradalmi R-32 hűtőközeggel felszerelt és fejlett szolgáltatásokat nyújtó új Sensira készülék a legújabb technológiának köszönhetően nagyobb energiahatékonyságot ér el, valamint tökéletes komfortot és kiemelkedő ár-érték arányt kínál.

Daikin Sensira R-32 oldalfali légkondicionáló egység
Daikin Sensira R-32 oldalfali légkondicionáló egység


Akár A++ energia besorolás
A Sensira R-32 kényelmes környezetet teremt, miközben kiváló energiahatékonysági jellemzőkkel rendelkezik. Az R-32 termékcsaládba tartozó egységek környezetre gyakorolt hatása akár 68%-kal alacsonyabb lehet az R-410A készülékekhez képest. Ezenkívül az energiafogyasztásuk is alacsonyabb, az energiahatékonyságuk pedig magasabb. A R-32 hűtőközegnek köszönhetően az új Sensira A++ energia besorolást kapott a hűtési hatékonyságra, amely kedvezőbb környezeti hatást eredményez, és a felhasználónak is kisebb költséggel jár.

Kényelem
A Sensira R-32 termékcsaláddal nem kell feláldoznia a kényelmet az energiahatékonyság érdekében. A sima, ívelt előlap jól illeszkedik bármilyen belsőépítészeti koncepcióba, és egyszerűen tisztítható. Az automatikus függőleges lengő mechanizmus a kifúvó rácsokat felfelé és lefelé forgatva gondoskodik a levegő és a hőmérséklet hatékony elosztásáról a helyiségben. A nagy teljesítményű üzemmód gyorsan felfűti vagy lehűti a helyiséget a maximális komfortérzet érdekében. És ez még csak a kezdet. Mivel a hangnyomása csak 21 dBA, az új Sensira jóformán észrevétlenül működve gondoskodik a nyugodt éjszakai alvásról.

Egyszerű szabályozás
A Daikin Online Controller szabályozóval bárhol és bármikor időzítheti, irányíthatja és felügyelheti a légkondicionáló rendszerét. A hőmérséklet időzített szabályozásának beállításához, az energiafogyasztás ellenőrzéséhez és még sok egyéb funkcióhoz mindössze a WI-FI hálózatához kell csatlakoztatnia a készülékét, és le kell töltenie az alkalmazást.

Megbízhatóság
A zavartalan üzemelés érdekében a Sensira R-32 egy továbbfejlesztett kompresszort tartalmaz. Az új kétkamrás lengődugattyús kompresszornak köszönhetően jelentős energia-megtakarítás érhető el, a készülék meghibásodásának a kockázata kisebb és működése csendesebb. És mindemellett folyamatosan szabályozza a tökéletes klímát az Ön számára.

A Daikin Sensira R-32 oldalfali klímaberendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Daikin Sensira oldalfali egység
 
Daikin Sensira oldalfali egység

A Sensira komfortos beltéri környezetet teremt, miközben kiváló energiahatékonysági jellemzőkkel rendelkezik. Az akár 21 dBA zajszinttel működő új Sensira szinte teljesen észrevétlenül működik. Az R-32 hűtőközeggel működő berendezések az R-410A hűtőközeghez viszonyítva 68%-kal csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Split klímák
Split klímák
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...