proidea.hu online termékinformációs katalógus

Daikin Sensira R-32 oldalfali légkondicionáló egység


2018. május 22.

A forradalmian új hűtőközeggel felszerelt split klíma nagyobb energiahatékonyságot ér el és tökéletes komfortot nyújt

A Daikin bemutatja az új Sensira R-32 készüléket. Diszkrét, nagy teljesítményű és kiemelkedő komfortérzetet biztosító oldalfali egység. A Daikin küldetése a tökéletes beltéri klíma létrehozása. A klímaszabályozási technológiákkal kapcsolatban szerzett több mint 90 éves tapasztalatának köszönhetően a vállalat pontosan tudja, hogy miként teremthet kényelmes környezetet az Ön otthonában, vállalkozásában vagy irodájában. A Daikin ezért most büszkén mutatja be a split légkondicionáló család legújabb tagját, a Sensira R-32 készüléket. A forradalmi R-32 hűtőközeggel felszerelt és fejlett szolgáltatásokat nyújtó új Sensira készülék a legújabb technológiának köszönhetően nagyobb energiahatékonyságot ér el, valamint tökéletes komfortot és kiemelkedő ár-érték arányt kínál.

Daikin Sensira R-32 oldalfali légkondicionáló egység

Akár A++ energia besorolás
A Sensira R-32 kényelmes környezetet teremt, miközben kiváló energiahatékonysági jellemzőkkel rendelkezik. Az R-32 termékcsaládba tartozó egységek környezetre gyakorolt hatása akár 68%-kal alacsonyabb lehet az R-410A készülékekhez képest. Ezenkívül az energiafogyasztásuk is alacsonyabb, az energiahatékonyságuk pedig magasabb. A R-32 hűtőközegnek köszönhetően az új Sensira A++ energia besorolást kapott a hűtési hatékonyságra, amely kedvezőbb környezeti hatást eredményez, és a felhasználónak is kisebb költséggel jár.

Kényelem
A Sensira R-32 termékcsaláddal nem kell feláldoznia a kényelmet az energiahatékonyság érdekében. A sima, ívelt előlap jól illeszkedik bármilyen belsőépítészeti koncepcióba, és egyszerűen tisztítható. Az automatikus függőleges lengő mechanizmus a kifúvó rácsokat felfelé és lefelé forgatva gondoskodik a levegő és a hőmérséklet hatékony elosztásáról a helyiségben. A nagy teljesítményű üzemmód gyorsan felfűti vagy lehűti a helyiséget a maximális komfortérzet érdekében. És ez még csak a kezdet. Mivel a hangnyomása csak 21 dBA, az új Sensira jóformán észrevétlenül működve gondoskodik a nyugodt éjszakai alvásról.

Egyszerű szabályozás
A Daikin Online Controller szabályozóval bárhol és bármikor időzítheti, irányíthatja és felügyelheti a légkondicionáló rendszerét. A hőmérséklet időzített szabályozásának beállításához, az energiafogyasztás ellenőrzéséhez és még sok egyéb funkcióhoz mindössze a WI-FI hálózatához kell csatlakoztatnia a készülékét, és le kell töltenie az alkalmazást.

Megbízhatóság
A zavartalan üzemelés érdekében a Sensira R-32 egy továbbfejlesztett kompresszort tartalmaz. Az új kétkamrás lengődugattyús kompresszornak köszönhetően jelentős energia-megtakarítás érhető el, a készülék meghibásodásának a kockázata kisebb és működése csendesebb. És mindemellett folyamatosan szabályozza a tökéletes klímát az Ön számára.

A Daikin Sensira R-32 oldalfali klímaberendezés letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Daikin Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Fehérvári út 84/a. 4. emelet
Telefon: +36 1 464 4500
Fax: +36 1 464 4501
Web: www.daikin.hu
Mikolai Máté
Műszaki ajánlatadó – VRV specialista +36 70 513 2631
   
   
A Daikin kimagasló energiahatékonysággal rendelkező, és széles körben használható, magas színvonalú, beltéri klíma szabályozó berendezéseket és rendszereket gyárt kereskedelmi létesítményekben, lakóépületekben és ipari üzemekben történő alkalmazásra.
Márkanevek: Daikin, Zanotti, AHT
Kulcsszavak:  Daikin  Sensira  R-32  oldalfali  egység  klíma  klímaberendezés  hűtés  fűtés  légkondicionáló  split  klíma  légkondicionálás