BetteAnti-Slip Sense csúszásgátló felület

Védőhatása csak akkor jelentkezik, amikor a test és a nedves felület érintkezik egymással

Ez az újfajta, zománcozott titánacél zuhanytálcáknál és kádaknál alkalmazható csúszásgátló bevonat megtartja a termékek fényes megjelenését, sima és könnyen tisztítható felületét, ugyanakkor biztosítja a legmagasabb szintű csúszásgátlást (DIN 51097 szerint C csoport) is.

A BetteAnti-Slip Sense csúszásgátlót sem látni, sem érezni nem lehet, védőhatása csak akkor jelentkezik, amikor a test és a nedves felület találkozik, így pontosan akkor nyújt védelmet, amikor arra szükség van.

BetteAnti-Slip Sense kerámia csuszászgátló felület
BetteAnti-Slip Sense kerámia csuszászgátló felület

Láthatatlan, tartós és könnyen tisztítható

A csúszásgátló hatás eléréséhez a felületet mikrométeres méretű kerámiarészecskéket tartalmazó szuszpenzióval kezelik, melyek tartós kötést képeznek a zománcozott felülettel. Szemmel szinte láthatatlanok, ennek következtében a felület nem válik érdessé. A bevonattal ellátott kádak és zuhanytálcák a szokásos módon tisztíthatók, mivel a BetteAnti-Slip Sense rendkívül tartós, karcálló és nem hatnak rá az általános tisztítószerek. A BetteAnti-Slip Sense csuszászgátló felületre 30 év garancia van. Az új BetteAnti-Slip Sense a fényes fehér színnél használható, míg a többi fényes és matt színekhez a BetteAnti-Slip Pro ajánlott.

Tanúsított csúszásgátlás

A BetteAnti-Slip Sense különösen magas csúszásgátlásával ideális megoldás az idősebbek és a kisgyermekes családok számára. A csúszásállóságot a nürnbergi LGA Bautechnik GmbH intézet tesztelte és tanúsította. A tesztekben a tesztalany egy szappanos vízzel nedvesített zuhanyfelületen áll, mely fokozatosan, egyre jobban megdől. A BetteAnti-Slip Sense felületen a személy csak 24 fokos dőlésszögnél kezd el csúszni, ez megfelel a legmagasabb, C csoportba sorolt fürdőszobai csúszásgátlásnak.

Az alábbi videó jól szemlélteti BetteAnti-Slip Sense bevonat hatékonyságát.

A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BETTE zománcozott acél fürdőkádak
 
BETTE zománcozott acél fürdőkádak

A BETTE kádválasztékában megtalálhatóak az egyenes vonalú kádak, az ovális-, a hatszögletű-, a nyolcszögletű- és a sarokkádak, valamint a szabadon álló kádak is. Minden zománcozott acélkádra 30 év a garancia. Több típus esetében elérhető a zuhanyzórész kialakítással ellátott, fürdőkád és zuhanytálca 2:1-ben változat is. A szabadon álló kádak közül már 7 féle modell áll rendelkezésre. Az egész kádtest egy darabból készül, a tágas belső tér varratmentesen folytatódik az előlapban.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szerelvényfuratok a kád szélén; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett 1000 féle szaniter szín.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Kádak, kádparavánok
Kádak, kádparavánok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...