Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer

Komfort és élvezet, megnyugtató és fenntartható zuhanyzás

Mivel a GROHE számára a minőség mindennél fontosabb, folyamatosan arra törekszik, hogy a legújabb technológiával ellátott, legjobb termékeket kínálja vásárlóinak. Ennek ékes bizonyítéka a Tempesta 250 zuhanyrendszer.

A kerek vagy szögletes kialakítású zuhanyfejjel egyaránt kapható rendszer modern, karcsú vonalvezetése bármilyen stílusú fürdőszobához kiválóan illik. Más zuhanyfejektől eltérően a Tempesta 250 zuhanyrendszernél alkalmazott fejet 250 mm-re szélesítették ki, hogy a vízsugár még tökéletesebben beburkolja azt, aki a zuhany alatt áll. A tekintélyes méretű zuhanyfej lágy, gyengéd vízsugárral nyugtatja a bőrt. A lágy nyári záport idéző Rain vízsugár teljesen és egyenletesen beburkolja a testet, és lemossa a stresszt, hogy megújulva, ellazulva lépjen ki a zuhany alól.

Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer
Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer

A Tempesta zuhanyrendszerek nemcsak esztétikusak, de a létező legjobb zuhanyélményt biztosító műszaki megoldások egész sorát vonultatják fel. A 390 mm-re kinyúló zuhanykar egyik oldalról a másikra elforgatható, így ki-ki tetszés szerint a számára legkellemesebb zuhanyzást nyújtó pozícióba állíthatja be. A zuhanyrúd csúszó eleme könnyen mozgatható fel-le, így a család apraja és nagyja testmagasságától függetlenül ugyanazt a kényeztető élményt élheti át zuhanyzáskor.

Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer
Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer
A GROHE Tempesta zuhanyrendszerek fő jellemzői
  • A GROHE DreamSpray technológia nagyobb pontosságot nyújt, és biztosítja a víz egyenletes megoszlását a zuhanyfúvókák között.
  • A GROHE StarLight krómbevonatnak köszönhetően a zuhany felülete rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződésnek, karcolásoknak.
  • A GROHE vízkőlerakódást megakadályozó rendszerrel nemcsak megelőzhető a vízkőlerakódás, hanem a zuhanyfej is jóval könnyebben tisztítható.
  • Az Inner WaterGuide rendszer véd a leforrázás ellen, és megnöveli a krómfelület hasznos élettartamát.

A termosztáttal ellátott Tempesta rendszer további technológiákat is felvonultat a még nagyobb luxus érdekében:

  • A GROHE TurboStat a másodperc töredéke alatt beállítja a kívánt vízhőmérsékletet, és azt a zuhanyzás ideje alatt változatlanul fenntartja.
  • A GROHE SafeStop a leforrázás elleni védelem jegyében megakadályozza, hogy a hőmérséklet 38°C fölé menjen.
  • A GROHE SafeStop Plus lehetővé teszi további hőmérséklet-korlátozás beállítását, 43°C-ra.
  • A GROHE Twistfree megakadályozza, hogy a zuhanycső megcsavarodjon, így az mindig rendben függ a helyén.
Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer
Bemutatkozik a GROHE Tempesta 250 zuhanyrendszer

A GROHE EcoJoy technológiával ellátott zuhanyrendszerek víz- és energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően hozzájárulnak az értékes természeti erőforrások megőrzéséhez. Az átfolyáskorlátozó percenként 9,5 literre csökkenti az átáramló víz mennyiségét, ami akár 40%-kal kisebb vízfogyasztást eredményezhet, anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne, így a vízfolyás keltette érzet továbbra is tökéletes marad.

A Tempesta 250 zuhanyrendszer tartozékai: Tempesta 250 fejzuhany és Tempesta Cosmopolitan 100 kézizuhany, termosztát, 180°-kal elforgatható zuhanykarral és a kézizuhany magasságának állítására szolgáló csúszóelemmel ellátott, 390 mm-es zuhanyrúd, ezenkívül 1750 mm-es Twistfree csavarodásmentes zuhanycső. Az innovatív AquaDimmer funkcióval könnyedén váltogathatunk a fej- és a kézizuhany között. Az ergonomikus kialakítású fogantyúk még vizes kézzel is könnyen működtethetők. Ha gondot okoz, hogy hol tartsuk a szappant két használat között, a GROHE EasyReach polcon kényelmesen elférnek a zuhanyzáshoz használt piperecikkek.

A kádtermosztáttal ellátott GROHE Tempesta Cosmopolitan 250 zuhanyrendszer jóvoltából annak sem kell lemondania a rendkívüli Tempesta 250 zuhanyrendszerről, aki kádat használ a fürdőszobában. Kádkifolyójának köszönhetően ez a modell kád esetén is biztosítja a Tempesta termékcsaládra jellemző kényelmet és kényeztetést.

A hírben szereplő termékek

GROHE Tempesta zuhany
 
GROHE Tempesta zuhanyrendszer

GROHE Tempesta zuhanyrendszer a kiváló minőség és kényelem, beleértve a GROHE technológiákat is a maximális élvezetért.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...