Új hőmennyiségmérők a Belimo-tól

Új hőmennyiségmérők a Belimo-tól

Egyetlen eszközben egyesítik a beépített energiamérést és az IoT alapú számlázást

Zökkenőmentes és közvetlen integrációt kínálnak BMS vagy IoT alapú felügyeleti rendszerekhez, IoT alapú felügyelettel, teljesítménynövelő eszközökkel és számlázási adatokkal.

Az új hőmennyiségmérők megbízhatóan mérik az energiát még akkor is, ha glikol van a vízben. Automatikusan és folyamatosan mérik a folyadék glikoltartalmát, kompenzálják azt, és ezáltal egy megbízható ultrahangos térfogatáram-mérést biztosítanak. A végeredmény pedig: a hőenergia pontos meghatározása.

Belimo hőmennyiségmérő
Új hőmennyiségmérők a Belimo-tól

A hőmennyiségmérőket többféle alkalmazásra tervezték, azaz hőmennyiség mérőként, hűtési mérőként vagy kombinált fűtési - és hűtési mérőként is használhatók. Beépíthetők a rendszer visszatérő és/vagy előremenő vezetékébe is.

Megfelelnek az EN 1434 szabvány előírásainak, és rendelkeznek az európai mérőműszerekre vonatkozó 2014/32/EU (MID) irányelv szerinti típusengedéllyel is. Ezek a hőmennyiségmérők számlázási célokra hitelesített adatokat szolgáltatnak, amelyek felhasználhatók a bérlők felé történő közvetlen számlázásra.

A készülékek elérhetők MID/EN 1434 engedély nélküli változatban is.

A hőmennyiségmérők többpontos nedves kalibrálása
A hőmennyiségmérők többpontos nedves kalibrálása
A hőmennyiségmérők többpontos nedves kalibrálása

Termékjellemzők:

  • Digitálisan támogatott munkafolyamatok: a Belimo Assistant mobilalkalmazás végigvezeti Önt a beállítási folyamaton.
  • IoT alapú számlázás: a Belimo Cloud szolgáltatáshoz csatlakozva a tulajdonos által engedélyezett harmadik felek biztonságosan hozzáférhetnek a fogyasztási adatokhoz és számlázhatnak is.
  • Feszültségátvitel Etherneten (PoE): Az eszközök összekapcsolhatók egy szabványos Ethernet kábellel, amely biztosítja az áramellátást és az adatátvitelt.
  • Egyszerű integráció: A BACnet/IP és MSTP, valamint a Modbus TCP és RTU (mindig aktívan) segítségével a hőmennyiségmérő közvetlenül integrálható az épületfelügyeleti rendszerbe.
  • Glikolmérés és -kompenzáció: A glikolmérés és -kompenzáció mindig garantálja a pontos energiamérést, m MID verzióknál pedig a glikol riasztást vált ki.
  • Hitelesített mérés, MID engedély: megfelelnek az EN 1434 követelményeinek és típusengedéllyel rendelkeznek a 2014/32/EU európai mérőműszer-irányelv (MI-004) szerint.
A hírben szereplő termékek
Belimo hőmennyiségmérők
 
Belimo hőmennyiségmérők

A Belimo hőmennyiségmérők rendelkeznek az európai 2014/32/EU (MID) irányelv szerinti típusengedéllyel, melynek köszönhetően számlázási célokra hitelesített adatokat szolgáltatnak, így azok felhasználhatók a bérlők felé történő közvetlen számlázásra. Megbízhatóan mérik a fogyasztást még akkor is, ha glikol van a vízben. Automatikusan és folyamatosan mérik a folyadék glikoltartalmát, kompenzálják azt, és ezáltal megbízható ultrahangos térfogatáram-mérést biztosítanak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...