proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető


2015. október 12.

Az AN vízmelegítők kialakítása lehetővé teszi a rugalmas telepítést

Kis méret
A Mini-Tank Rendszernek köszönhetően az Ariston vízmelegítők kényelme most kis méretekben összpontosul. Mindemellett a három készülék egyenként 30 liter melegvizet képes előállítani.

Tartósság
Az AN vízmelegítők tartósságának titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet. Továbbá a két készüléktípus tárolója speciális titánium-bevonattal van ellátva, amely tovább növeli az élettartamot és a korrózióvédelmet. A megerősített külső kialakítás csökkenti a szivárgások esélyét és az esetleges karbantartások számát.

Maximális kényelem
Az AN vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a felfűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően. Ez a réteg határt szab a hőveszteségnek, optimalizálja a vízmelegítő teljesítményét és az Ön kényelmét. Az AN vízmelegítők merülő termosztáttal rendelkeznek, így biztosítva a víz hőmérsékletének precíz beállítását, olyan melegre, amilyenre Ön szeretné.

Biztonság és higiénia
Az AN vízmelegítők sikeresen átmentek a szükséges biztonsági teszteken, így teljes mértékben megfelelnek a CE irányelveknek. Továbbá az Ariston globális szakértelme garantálja az Ön biztonságát. A rézből készült fűtőszál növeli a felmelegített víz tisztaságát.

Rugalmas telepítés
A kis méret nem csupán helymegtakarítást jelenti: az AN vízmelegítők kialakítása lehetővé teszi, hogy otthona új részére helyezze el, így garantálva a rugalmas telepítést. A kisméretű vízmelegítőt a mosdó alá, vagy akár fölé is helyezheti, amennyiben több melegvízre van szüksége.

Igényekhez igazítva
Az AN Lux Eco, AN Lux és AN RS modellek 3 különböző méretben érhetők el. Így lehetőség nyílik, hogy az Ön igényének (mosdó/zuhany) legmegfelelőbb készüléket válassza. A 30 literes készülék 3 személy részére biztosítja a szükséges melegvizet (mosdó és zuhanyzás).

Design
Az AN vízmelegítőket stílus és elegancia jellemzi, amely az Ariston termékeket megkülönbözteti a piac szereplőitől, köszönhetően az olasz tervezőkkel való folyamatos együttműködésnek.


 
AN Lux Eco vízmelegítő
AN Lux vízmelegítő
AN RS vízmelegítő

 
Melegvíz kofort
Tartósság
Titánium bevonatú tároló.
Erős borítás, 4 csavaros rögzítés.
Titánium bevonatú tároló.
Erős borítás, 4 csavaros rögzítés.
Réz fűtőszál.
Erős borítás, 4 csavaros rögzítés.
Biztonság és higiénia
CE előírásoknak megfelelő.
ABS csomag:
túlmelegedés elleni védelem
fagyás elleni védelem
legionella elleni védelem
száraz fűtés védelem auto diagnosztika
CE előírásoknak megfelelő.
CE előírásoknak megfelelő.
Energiamegtakarítás

15% energiamegtakarítás
Eco Evo funkció
Design és funkcionalitás
Prémium külső,
fekete elülső borítás,
multifunkcionális
nagy-méretű LCD kijelző.
Elegáns megjelenés,
fekete elülső borítás,
könnyen használható
hőmérséklet szabályzó.
Modern megjelenés,
szürke elülső borítás,
könnyen használható
hőmérséklet szabályzó.

Az AN vízmelegítőkkel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Hír
Az Ariston AN Lux Eco 10 a legjobb vízmelegítő 2016-ban
2016.04.04    
További hírek az Elektromos átfolyós vízmelegítők termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ariston  AN  AN  Lux  Eco  AN  Lux  AN  RS  vízmelegítők  vízmelegítő  elektromos