ACO Liputherm hőcserélő - energiahatékonyság és környezetvédelem

A nagykonyhákban keletkező nagy mennyiségű forró, zsíros szennyvíz hőjének hasznosítása

A tavalyi tesztidőszak után elindult a sorozatgyártása az ACO Liputherm berendezésnek. A Liputherm az első olyan hőcserélő, mely a nagykonyhákban keletkező nagy mennyiségű forró, zsíros szennyvíz hőjét tudja hasznosítani.

A SIRHA kiállításon is bemutatott berendezés megalkotásának szükségességét az energiatakarékosság és környezetünk kímélésének gondolata ösztönözte, de a végeredmény az előzetes számításokat is felülmúlta. A Liputherm hőcserélőn általános esetben nem csak a zsírleválasztó karbantartási és tisztítási költségeit tudja fedezni, hanem ezen felül is csökkentheti a konyha üzemeltetési költségeit.

Tekintse meg az alábbi videón a berendezés működési elvét:Az új ACO Liputherm hőcserélő letölthető termékismertetőjét megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben az új termékkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Liputherm hővisszanyerő berendezés zsírleválasztókhoz
 
Liputherm hővisszanyerő berendezés zsírleválasztókhoz

A Liputherm hővisszanyerő berendezést a zsírleválasztókhoz lehet csatlakoztatni. Az ACO Liputherm berendezésekkel nem csak a nagykonyhák üzemeltetési és karbantartási költségei csökkenthetők, hanem az által, hogy a zsírleválasztóban csökken a szennyvíz hőmérséklete, nagyobb hatásfokkal történhet meg a leválasztási folyamat. A teljesen automata vezérlésű, 3 különböző teljesítménnyel elérhető Liputherm hővisszanyerő berendezés egy hőcserélő berendezésből és egy opcionális hőszivattyúból áll. A hőcserélő és hőszivattyú kombinációjával az üzemeltető több módon is hasznosíthatja az energiát. A Liputherm utólag, és a zsírleválasztók felszereltségi fokától függetlenül is beépíthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Zsírleválasztók
Zsírleválasztók
Hőcserélők
Hőcserélők
Nagykonyhai berendezések
Nagykonyhai berendezések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...