ACO Kerb élelmiszeripari lábazati szegélyelem

Az EHEDG higiéniai irányelvei alapján készült vízelvezető rendszer kiegészítője

Új termékkel bővült az ACO cég élelmiszeripari portfóliója, mely egy újabb mérföldkő a Listeria baktérium ellen vívott harcban. Az EHEDG higiéniai irányelvei alapján készült vízelvezető rendszert kiegészítő ACO Kerb élelmiszeripari lábazati szegélyelemmel teljessé tehető a higiénikus környezet.

A szegélyelemmel nem csak a szerkezeti elemek védhetőek a üzemben történő közlekedés és szállítás okozta fizikai behatásoktól, hanem megakadályozható, hogy víz vagy vegyi anyag szivárogjon be a padlóba vagy a falazatba. A baktériumtenyészetek előfordulása tovább csökkenthető azáltal, hogy egységes, könnyen tisztítható padló és lábazati burkolat alakítható ki.

A rendszer polimerbetonból vagy rozsdamentes acélból készül különböző padlóburkolatokhoz is alkalmazható.Ha kíváncsi az ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem adataira, pdf formátumban letölthető termékismertetőjére, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 

A hírben szereplő termékek

ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem
 
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem

Az ACO Kerb lábazati szegélyelemek élelmiszeripari környezetben alkalmazható, szigorú higiéniai előírásoknak is megfelelő termékek. Az íves kialakítás meggátolja a szennyeződés lerakódását és könnyű, gyors tisztítást tesz lehetővé. Az ACO Kerb anyaga polimerbeton vagy rozsdamentes acél. Típus szerint alkalmazható műgyanta vagy lapburkolathoz is. Az ACO Kerb lábazati szegélyelem megbízható falvédelmet garantál, és védi a szerkezetet a sérülésektől, legyen szó fizikai vagy vegyi behatásokról.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Beltéri padlóösszefolyók, folyókák és aknafedlapok
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...