proidea.hu online termékinformációs katalógus

ACO Kerb élelmiszeripari lábazati szegélyelem


2018. november 16.

Az EHEDG higiéniai irányelvei alapján készült vízelvezető rendszer kiegészítője

Új termékkel bővült az ACO cég élelmiszeripari portfóliója, mely egy újabb mérföldkő a Listeria baktérium ellen vívott harcban. Az EHEDG higiéniai irányelvei alapján készült vízelvezető rendszert kiegészítő ACO Kerb élelmiszeripari lábazati szegélyelemmel teljessé tehető a higiénikus környezet.

A szegélyelemmel nem csak a szerkezeti elemek védhetőek a üzemben történő közlekedés és szállítás okozta fizikai behatásoktól, hanem megakadályozható, hogy víz vagy vegyi anyag szivárogjon be a padlóba vagy a falazatba. A baktériumtenyészetek előfordulása tovább csökkenthető azáltal, hogy egységes, könnyen tisztítható padló és lábazati burkolat alakítható ki.

A rendszer polimerbetonból vagy rozsdamentes acélból készül különböző padlóburkolatokhoz is alkalmazható.Ha kíváncsi az ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem adataira, pdf formátumban letölthető termékismertetőjére, kattintson az alábbi termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
Kulcsszavak:  ACO  Kerb  higiéniai  szegélyelem  vízelvezető  rendszer