proidea.hu online termékinformációs katalógus

ABUS Kulcstároló - KeyGarage™ – kulcsainak praktikus és biztonságos tárolása


2019. május 23.

Időkorlát nélküli biztonságos hozzáférés a legfontosabb kulcsokhoz

ABUS KeyGarage™ kulcstárolók Ne a lábtörlő vagy virágcserép alá rejtse kulcsait: Az ABUS KeyGarage™ kulcstároló termékkel az ABUS intelligens és biztonságos megoldást kínál a kulcsok tárolásához. Számkódok segítségével biztosítva, a stabil acéllemez ház védi a kulcsokat és kódkártyákat az illetéktelen hozzáféréssel szemben.

A kulcsok több személy számára hozzáférhetők.
Amennyiben a kulcsokat több személy szeretné használni, a KeyGarage™ kulcstároló egyszerű és biztonságos megoldást kínál a cseréhez. Elegendő csupán a számkód továbbadása az arra jogosult személyek részére. Amennyiben a személyek változnak, a kód gyorsan és egyszerűen módosítható – 10 000 különböző kód áll ehhez rendelkezésre. Így a KeyGarage™ ideális autókölcsönzők, nyaralótulajdonosok vagy a járóbeteg ellátás számára.

A masszív fémből készült ház és a cink présöntvényből készült robusztus zárósapka védenek a jogosulatlan hozzáféréssel szemben. Ezenkívül a számmechanikát műanyag fedél védi az időjárás hatásaitól.

Az ABUS KeyGarage™ kulcstároló különböző kivitelekben kapható.

KeyGarage™ 787 és 787BIG
A 787-es modell beltéri és védett kültéri fali felszereléshez alkalmas. Az állítókerékkel a kulcstároló 4-jegyű kóddal zárható és nyitható. A 787BIG változat – ahogy azt a neve is jelzi – különösen nagy tárolóhellyel rendelkezik. A KeyGarage™ 787BIG tárolóban akár 30 kulcs, vagy egész kulcscsomók és elhelyezhetők. A kivehető kampók, amire több kulcs is felakasztható, plusz kényelmet nyújtanak.
 • Akár 50 kulcs vagy 30 kártya tárolására
 • Maximum 4-jegyű számkombináció lehetséges
 • Teljes kulcscsomókhoz is használható
ABUS KeyGarage™ 787 és 787BIG
KeyGarage™ 797
A 797-es modellen van egy kengyel, így a kulcstároló, akárcsak egy lakat, ajtókilincseken vagy korlátokon is rögzíthető. A karcolás elleni védelem érdekében a kengyel és a ház műanyag borítással van ellátva. Ezen a modellen is van egy állítókerék a 4-jegyű kód beviteléhez.
 • Mobil, szükség esetén hordozható
 • Akár 20 kulcs vagy 14 kártya tárolására
 • Maximum 4-jegyű számkombináció lehetséges
 • Pendrive-hoz és egyéb kisméretű tárgyakhoz is használható
ABUS KeyGarage™ 787 és 787BIG
KeyGarage™ 767 és 777
A 767-es és 777-es modelleknél a hozzáférés egy maximum 10 jegyű számkombinációval történik, amit nem állítókerékkel, hanem billentyűzeten keresztül lehet bevinni - különösen ipari használat esetén praktikus, ha a kezelés például kesztyűvel történik. A 777-es modellváltozat a műanyag borítású kengyellel egyszerűen rögzíthető az ajtókilincsen vagy korláton.
 • Időjárásálló
 • Mobil, szükség esetén hordozható
 • Akár 20 kulcs vagy 17 kártya tárolására
 • Maximum 10-jegyű számkombináció lehetséges
 • Pendrive-hoz és egyéb kisméretű tárgyakhoz is használható
ABUS KeyGarage™ 767 és 777

Mini KeyGarage™ 737
A 737-es modell az ABUS KeyGarage™ kulcstároló legkisebb változata. Különösen jól használható útközben a kisebb tárgyak vagy akár 8 db kulcs tárolására.

 • Akár 8 db kulcs is elfér benne.
 • Maximum 4-jegyű számkombináció lehetséges.
 • Rugalmas, ideiglenes használathoz és a falra történő fix felszereléshez is alkalmas.
 • Elegendő hely a legfontosabb kulcsok számára.
ABUS Mini KeyGarage™ 737

Az ABUS kulcstároló megoldásai kiválóan alkalmasak családja, a mesteremberek, az ápolási szolgálat, vagy az üdülővendégek számára, ha gyorsan és egyszerűen hozzáférhetővé szeretné tenni a kulcsot vagy kulcsokat, bankkártya méretű kártyákat, vagy olyan kisméretű tárgyakat, mint egy pendrive.

Kinek ajánlott?

Nyaralók és apartmanok
Rugalmas és egyszerű kulcsátadás a nyaraló- és üdülővendégek számára.
Kiadja nyaralóját vagy apartmanját? A KeyGarage™ leegyszerűsíti a kulcsátadást, méghozzá bármikor, nappal vagy akár éjszaka is. Csupán a kódot kell megadni a vendégek számára, ami azután könnyen újból beállítható, illetve módosítható.

Mobil ápolási szolgálat
Mobil ápolási szolgálatot igényelt saját maga vagy szülei számára? A számkóddal a gondozók hozzáférnek a kulcshoz, és könnyedén, kulcs nélkül be tudnak jutni a lakásba vagy a házba. Ez vészhelyzetekben is célszerű lehet, ha saját erejéből már nem tudna az ajtóhoz menni, vagy például nem tudna elég gyorsan a szüleihez érni.

Autókölcsönzőknek
ABUS KeyGarage™ kulcstárolók autókölcsönzőknek

Irodák részére
ABUS KeyGarage™ kulcstárolók irodáknak

Kulcsos házakhoz, kiadó lakásokhoz, Airbnb-hez
ABUS KeyGarage™ kulcstárolók

Az ABUS KeyGarage™ kulcstárolók már elérhetők LED világításos változatban is.
ABUS KeyGarage™ kulcstárolókLED világítással
Az ABUS KeyGarage™ kulcstárolók letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az ABUS Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: 1139 Budapest, Lomb utca 31/b.
Telefon: +36 1 412 1646
Fax: +36 1 239 3073
E-mail:
Web: http://abus.hu/
Kriston Adrienn
marketing vezető  
   
   
   
Az ABUS név 1924 óta világszerte a biztonságot és a megbízhatóságot jelenti. A németországi központtal rendelkező ABUS, minőség-orientált gyártóként, megbízható, hosszú élettartamú és könnyen kezelhető termékek fejlesztése és gyártása mellett kötelezte el magát. A magán- és az üzleti felhasználók növekvő igényeit figyelembe véve számos, innovatív biztonsági megoldást kínál az otthonbiztonság, a mobilbiztonság (motor- és kerékpárbiztonság) és a vállatok és intézmények biztonsága területén. Az ABUS 5 németországi telephelyén és 21 leányvállalatában, több mint 3500 munkatárs dolgozik.
Márkanevek: ABUS
További hírek a Zárak termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ABUS  KeyGarage™  kulcstároló  praktikus  kulcstárolás  biztonságos