A lapos Weishaupt WTS-F2 napkollektor rendszer

A rendszer legfőbb jellemzője az extrém kis építési magasság


A WTS-F2 kollektor-generáció két új kivitele: a K5 és a K6 kibővíti a Weishaupt rendszerajánlatot. A legfeltűnőbb jellemzője az extrém kis építési magasság.

Ennek révén a Weishaupt napkollektorok , mind tetőre mind lapostetőre építve, nagyon jól illeszthetők az épület struktúrájába.

A beépített hidraulikai gyűjtővezetékek egy sorban akár tíz kollektor hidraulikai összekötését teszik lehetővé.

A hegesztett, időjárásálló alu-keret, a begörgőzött alu-hátlappal és az élettartam idejére rugalmasan beragasztott szolárüveg együtt biztosítják a magas stabilitást.

Fémesen tömítő kollaktorcsatlakozók és rendszervezetékek gondoskodik a tartósan tömített összekötéseket.

Annak érdekében, hogy egész évben a lehető legmagasabb hozam valósuljon meg, a kollektor belső része hatékonyan védett a nedvesség behatolása és a tartós belső bepárásodás ellen. A szolárüveg és az alu-keret kapcsolatát tartósan rugalmas, kiváló minőségű kétkomponenses ragasztó biztosítja. Ez teljesen időjárásálló és hosszú élettartamú. A rafináltan működő szellőztető és légtelenítő rendszer gondoskodik arról, hogy a kollektor belsejében mindig optimális "klíma" uralkodjon.

A magas energiahozamot egy különösen hatékony abszorber adja. Ennek többrétegű Mirotherm bevonata a direkt napsugárzás mellett a szórt sugárzást is hasznosítja a hőnyeréshez. A teljes felületű abszorberhez kettős lézerhegesztéssel kapcsolódik a sűrű vezetésű rézcső-meanderhez. Köszönhetően ennek a megoldásnak, biztosított a jó hőátvitel. A meander-elv továbbá nagy előny légtelenítéskor és pangási viszonyok esetén.

A Weishaupt -- kollektorai mellett -- teljes körű rendszertechnikát kínál. Így többek között energiahatékony hőszigetelt hidraulikai csoportokat, kettős rendszervezetékeket, bivalens szolártárolókat és energiatárolókat, nagyteljesítményű frissvízállomásokat valamint innovatív szolárszabályzókat.

A Weishaupt új, K5 és K6 kivitelű napkollektorok szállíthatók nanobevonatos szolárüveggel is. Az előny a még jobb tisztulási tulajdonságban van. A hidrofób (víztaszító) üvegfelület lepergeti a vizcseppeket, melyek magukkal viszik a szennyeződés szemcséket. Ez a technológiai eljárás még tisztább szolárüveget biztosít, ezáltal magas szolárhozamot.

A WTS-F2 kollektorral kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Weishaupt WTS-F2 síkkollektor tetőre építhető rendszer Weishaupt WTS-F1 napkollektorok tetőbe építhető rendszer Weishaupt WTS-F2 síkkollektor lapostetőre szerelhető rendszer
 
Weishaupt WTS szolárrendszer
3 termék

A Weishaupt napkollektorok a kondenzációs rendszerek és hőszivattyúk ideális kiegészítője. Robusztus kialakításúak, lépésálló felületűek és időjárásállók. Mind melegvíz-készítéshez, mind fűtésrásegítésként hőellátás támogatására kiválóan alkalmasak. Alkalmazásával megtakarítható a melegvízkészítésre fordított éves tüzelőanyagfogyasztás akár 60, fűtésrásegítésnél az éves fűtési tüzelőanyagfelhasználás akár 30%-a.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Napkollektorok
Napkollektorok
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...