A Ceresit bemutatja az Éltető színek innovációját

A Ceresit bemutatja a színek innovációját

Boost Color - Tartósság a gazdag és élénk színekben pompázó homlokzatokhoz

Az Éltető színek a Ceresit vakolatokhoz és festékekhez hozzáadott, speciálisan kiválasztott pigmentek kombinációja. Ezek a pigmentek élénk és pompás színeket eredményeznek, melyek rendkívül ellenállók. A Ceresit Éltető színeinek előnyei az új pigmentekkel: megnövekedett színstabilitás és tartósság, napsugárzás elleni kiemelt védelem, időjárásálló fény, csapadék és hőmérsékletváltozással szemben.

A homlokzatot fenyegető veszélyforrások

Homlokzatunk szinte minden nap ki van téve igen nagyfokú veszélyeztetettségnek, ilyen a napsugárzás, a hőmérsékletváltozás és a csapadék. Ezen időjárási körülmények mind a homlokzatok károsodásához vezethetnek, ám mind közül a napsugárzás tartogat különös veszélyt homlokzatunk számára.

Ez a veszélyforrás 2 fő tényezőből áll:

  • látható fény
  • láthatatlan fény
Napsugárzás
Napsugárzás

A látható fénynek ugyan csak kis mértékben van hatása a homlokzatra, ezzel szemben a láthatatlan fény (UV és IR) 4 súlyos probléma forrása is lehet, ami különösen károsítja a homlokzatot. Az ultraibolya fény halványítja és sárgítja színeit, az infravörös fény pedig repedést és leválást okoz. Bármely hibáról is legyen szó, mindig tudjuk, hogy a Boost Color termékcsaláddal megmenthetjük szeretett otthonunk szépségét. 

Hogyan lehet csökkenteni a fény okozta káros hatásokat?

A Ceresit Boost Color olyan vakolatot és festéket kínál a homlokzathoz, melyben a magas minőségű pigmentek képesek a káros fények visszaverésére. A visszaverődés mértékét a következőkkel lehet mérni:

  • Világossági érték / HBW - a látható fény hatását mutatja.
  • TSR index - azt mutatja, hogy a teljes fény (látható és láthatatlan) milyen mértékben verődik vissza. Ez az érték nagyban függ a színekben található pigmentektől. 

Bővebb információkért és arról, hogy a Boost Color innovatív technológiája, hogy teljesít ezeken a méréseken, keresse fel a  weboldalt az alábbi linken: Ceresit Boost Color - Éltető színek

A hírben szereplő termékek
Ceresit CT 16 vakolatalapozó Ceresit CT 60 Elastic kapart hatású akril vakolat Ceresit CT 720 Visage fa hatású vakolat Ceresit Thermo Universal ragasztótapasz
 
Ceresit hőszigetelő rendszerek és vakolatok
22 termék

A Ceresit hőszigetelő rendszer magasabb komfortérzetet nyújt otthonában, miközben jelentősen kevesebbet költ lakása fűtésére vagy hűtésére. A Ceresit olyan hőszigetelő termékeket és rendszert biztosít, amelyek tartósak, hatékonyak és hosszú élettartamúak. Innovatívak és új technológiákon alapulnak. A homlokzat biológiai szennyeződései (algák, gombák) elleni BioProtect formulával rendelkeznek. A rendszer alkalmazható új építéseknél és felújításoknál is.

22 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Javító és felújító vakolatok
Javító és felújító vakolatok
Fedővakolatok
Fedővakolatok
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...