proidea.hu online termékinformációs katalógus

10 éves a Jövővár Pályázat


2009. március 16.

Továbbra is elkél a segítség

Jövővár Pályázat
Az idei felajánló cégek:
  Wienerberger Téglaipari Zrt.
Tégla, tetőfedő anyagok, hőszigetelő- és vízszigetelő anyagok, felületképző anyagok, sportpadlók, festékek, ereszcsatornák - 62,8 millió Ft értékű termék, 14 építőanyag gyártó cég jóvoltából. Ez az idei mérlege a március közepén 10. alkalommal meghirdetett Jövővár Pályázatnak.

Bachl Kft. Baumit Kft. Bramac Kft. Kerítésrendszerek Kft.   Dörken Kft.
Graboplast Padlógyártó zRt. Hörmann Hungária Kft. MAPEI Kft. Murexin Kft.
NIKECELL Kft. Poli-Farbe Kft. Rheinzink Hungaria Kft. Tondach Magyarország Zrt.


A Jövővár Pályázaton gyermekintézményi kategóriában olyan oktatási, egészségügyi, kulturális vagy egyéb intézmények, alapítványok és szervezetek indulhatnak, amelyek tevékenysége szoros kapcsolatban van a gyermekek képzésével, nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával vagy rehabilitációjával. A műemlék-felújításra szánt támogatásra azok a Magyarországon működő szervezetek és önkormányzatok pályázhatnak, amelyek tulajdonában, felügyeletében vagy kezelésében olyan műemléképületek vannak, amelyeken 2009-ben felújítási munkálatokat kezdenek. A díjazásról idén is független zsűri dönt.
A kiírók ötödik alkalommal hirdettek meg képzőművészeti pályázatot is, amely felett idén a Magyar Építőművészek Szövetsége vállalt védnökséget. A képzőművészeti alkotások témája: "Gyerekek! Legyetek építészek!", amelyre két életkori kategóriában (óvodás és iskolás) lehet pályázni. A díjazott alkotások készítői és intézményük Crayola termékeket nyernek. Az alkotásokat "Az építészet mindenkié" elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni, amelyre három építészeti kiállítással egy időben és helyszínen kerül majd sor.

Jövőkuckó
Az E-Build és a ProIDEA úgy fejezi ki egyetértését a Jövővár Pályázat céljával és szellemiségével, hogy egy pályázó gyermekintézménynek ismét felajánlja a Jövőkuckó támogatást. Idén a Magyar Építéstechnika szaklap is csatlakozott az E-Build kezdeményezéséhez, így a Jövőkuckó már 500 ezer Ft készpénzzel járul hozzá az építési, felújítási munkához. Emellett a felajánló cégek munkatársai szakértelmükkel és kétkezi munkájukkal is segítik majd a kiválasztott gyermekintézményt.

Beadási határidő: 2009. április 24., 12 óra

További információk:
Wienerberger Téglaipari zRt. Marketing osztály
Tel.:(1) 464-7049
Info@wienerberger.hu
www.wienerberger.hu
www.jovovar.hu

Letölthető pályázati kiírás pdf formátumban
Letölthető pályázati űrlap pdf formátumban

Idén ismét médiatámogatók a www.homegarden.hu, a Metropol hírújság, a www.proidea.hu és az E-Build, a Magyar Építéstechnika, valamint a Sanoma Kiadó, illetve a helyi híradásokban komoly szerepet játszó regionális napilapok: a Békés Megyei Hírlap, Dunántúli Napló, Észak Magyarország, Hajdú-Bihari Napló, 24 óra, Nógrádi Hírlap, Kelet Magyarország, Kisalföld, Petőfi Népe, Somogyi Hírlap.


Kapcsolódó hírek
60 millió forint értékű építőanyag talált gazdára
Jövővár Pályázat IX. alkalommal


Ha a Jövővár pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Jövővár  Pályázat  Wienerberger  Téglaipari  Zrt