10 éves a Jövővár Pályázat

Továbbra is elkél a segítség

Jövővár Pályázat
Jövővár Pályázat
 
Wienerberger Téglaipari Zrt.
Wienerberger Téglaipari Zrt.
Tégla, tetőfedő anyagok, hőszigetelő- és vízszigetelő anyagok, felületképző anyagok, sportpadlók, festékek, ereszcsatornák - 62,8 millió Ft értékű termék, 14 építőanyag gyártó cég jóvoltából. Ez az idei mérlege a március közepén 10. alkalommal meghirdetett Jövővár Pályázatnak.
Bachl Kft.
Bachl Kft.
Baumit Kft.
Baumit Kft.
Bramac Kft.
Bramac Kft.
Kerítésrendszerek Kft.
Kerítésrendszerek Kft.
 
Dörken Kft.
Dörken Kft.
Graboplast Padlógyártó zRt.
Graboplast Padlógyártó zRt.
Hörmann Hungária Kft.
Hörmann Hungária Kft.
MAPEI Kft.
MAPEI Kft.
Murexin Kft.
Murexin Kft.
NIKECELL Kft.
NIKECELL Kft.
Poli-Farbe Kft.
Poli-Farbe Kft.
Rheinzink Hungaria Kft.
Rheinzink Hungaria Kft.
Tondach Magyarország Zrt.
Tondach Magyarország Zrt.


A Jövővár Pályázaton gyermekintézményi kategóriában olyan oktatási, egészségügyi, kulturális vagy egyéb intézmények, alapítványok és szervezetek indulhatnak, amelyek tevékenysége szoros kapcsolatban van a gyermekek képzésével, nevelésével, szabadidős tevékenységével, gyógyításával vagy rehabilitációjával. A műemlék-felújításra szánt támogatásra azok a Magyarországon működő szervezetek és önkormányzatok pályázhatnak, amelyek tulajdonában, felügyeletében vagy kezelésében olyan műemléképületek vannak, amelyeken 2009-ben felújítási munkálatokat kezdenek. A díjazásról idén is független zsűri dönt.
A kiírók ötödik alkalommal hirdettek meg képzőművészeti pályázatot is, amely felett idén a Magyar Építőművészek Szövetsége vállalt védnökséget. A képzőművészeti alkotások témája: "Gyerekek! Legyetek építészek!", amelyre két életkori kategóriában (óvodás és iskolás) lehet pályázni. A díjazott alkotások készítői és intézményük Crayola termékeket nyernek. Az alkotásokat "Az építészet mindenkié" elnevezésű rendezvényen lehet majd megtekinteni, amelyre három építészeti kiállítással egy időben és helyszínen kerül majd sor.

Jövőkuckó
Az E-Build és a ProIDEA úgy fejezi ki egyetértését a Jövővár Pályázat céljával és szellemiségével, hogy egy pályázó gyermekintézménynek ismét felajánlja a Jövőkuckó támogatást. Idén a Magyar Építéstechnika szaklap is csatlakozott az E-Build kezdeményezéséhez, így a Jövőkuckó már 500 ezer Ft készpénzzel járul hozzá az építési, felújítási munkához. Emellett a felajánló cégek munkatársai szakértelmükkel és kétkezi munkájukkal is segítik majd a kiválasztott gyermekintézményt.

Beadási határidő: 2009. április 24., 12 óra

További információk:
Wienerberger Téglaipari zRt. Marketing osztály
Tel.:(1) 464-7049
Info@wienerberger.hu
www.wienerberger.hu
www.jovovar.hu

Letölthető pályázati kiírás pdf formátumban
Letölthető pályázati űrlap pdf formátumban

Idén ismét médiatámogatók a www.homegarden.hu, a Metropol hírújság, a www.proidea.hu és az E-Build, a Magyar Építéstechnika, valamint a Sanoma Kiadó, illetve a helyi híradásokban komoly szerepet játszó regionális napilapok: a Békés Megyei Hírlap, Dunántúli Napló, Észak Magyarország, Hajdú-Bihari Napló, 24 óra, Nógrádi Hírlap, Kelet Magyarország, Kisalföld, Petőfi Népe, Somogyi Hírlap.


Kapcsolódó hírek
60 millió forint értékű építőanyag talált gazdára
Jövővár Pályázat IX. alkalommal


Ha a Jövővár pályázattal kapcsolatban további információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

 

Kategóriák

Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...