Megújult a Xella Magyarország microsite-ja

Megújult a Xella Magyarország microsite-ja

Hasznos információk a családi ház megtervezésétől a megvalósításig

Május vége nemcsak a nyár érkezését jelenti a Xella Magyarország Kft. számára, hanem a megújult reszponzív - PC-n, tableten, okostelefonon egyaránt használható - mikro oldalának a debütálását is.

A www.epiteniakarok.hu oldal fő célja továbbra is az, hogy virtuálisan vagy akár szakemberek segítségével elkísérje a felhasználót, magánépíttetőt a családi háza megtervezésétől, egészen annak megvalósításáig. Összefoglalja a házépítés során felmerülő kérdéseket, és hasznos tanácsokkal, illetve tippekkel objektív módon próbál segítséget nyújtani.

Egy családi ház építése során a nagy horderejű dolgok mellett a részletekre is oda kell figyelni, mint például:

  • Mit, mikor és kivel kell megbeszélni, egyeztetni?
  • Mire és mikor kell nagyon odafigyelni?

Aki meg szeretné építeni álmai otthonát, böngészett már egy kicsit a világhálón és megállapította, hogy a házépítés témájával kapcsolatban számtalan weboldal létezik, temérdek megfelelő válasszal. A Xellá-nál felmérték, hogy nehéz eligazodni/átlátni a hatalmas információhalmazon, innen jött hát az innovatív ötlet, hogy létrehozzák a www.epiteniakarok.hu házépítéssel kapcsolatos információs gyűjtőoldalt.

A Xella Magyarország Kft. - mint az építőipar vezető márkáit gyártó cég (Ytong, Silka, Multipor) - sok éves tapasztalattal rendelkezik a családi házak építése terén. Ezen tapasztalatokat szeretnék megosztani a végfelhasználókkal, ezzel is segítve őket otthonuk megvalósításában. Teszik ezt úgy, hogy a tartalmakat 3 egységre osztották.

A Házépítési 1x1 részben az otthonteremtés folyamatát fázisokra szedik és így csoportosítják az információkat.

Házépítési 1x1
Haázépítés 1x1

Ahhoz, hogy a magánszemélyek elgondolásai testet öltsenek, először építészeti tervekre van szükség. Az építtető, amennyiben csak elképzelésekkel rendelkezik, a többféle házat tartalmazó Típustervek menüpont alatt inspirálódhat. A különféle típustervek megkönnyítik a döntést a megfelelő megoldást illetően. A tervek sokrétűek, a tetszetős architektúra mellett változatos igények kielégítésére is alkalmasak. Az épület külsején túl, egyaránt fontos a helyiségek jó beosztása, mert ez teszi lehetővé, hogy a család a leendő új otthonában jól érezze magát.

Típustervek
Típustervek

Az Ytong Kész-Ház program immár 15 éve indult, mely kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült. A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész-Ház partnerek jelentik a rendszer gerincét. Olyan szakemberek, akiknek a legfontosabb a minőség, a gyorsaság, a megbízhatóság, valamint a ház lakóinak biztonsága. A Kész-Ház program az egész országban kijelölt partneri hálózaton keresztül működik, így a legközelebb eső Ytong Kész-Ház Partnerrel közösen valósulhat meg a házépítéssel kapcsolatos elképzelés. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését, valamint az építkezés bonyolítását fogják össze, úgy, hogy kezelik a helyi területi adottságokat és az építtetői igényeket egyaránt.

Ytong Kész-Ház program
Kész-Ház Program

A Xella Magyarország Kft.-nél bíznak abban, hogy megújult weboldaluk elnyeri a magánépíttetők tetszését, és egyre szélesebb körben keresik fel a www.epiteniakarok.hu portált, hogy szakembereik elkísérhessék őket az álomházuk megvalósításának rögös útján.

A hírben szereplő termékek
Ytong Kész-Ház
 
Ytong Kész-Ház

Az Ytong Kész-Ház program kifejezetten a leendő családi ház építőinek készült, kezdettől fogva segítséget nyújt, hogy az új otthon megteremtése minél kevesebb fejtörést okozzon. A tervezéstől a családi ház megépítéséig az Ytong Kész-Ház Partnerek jelentik a rendszer gerincét. A kijelölt partnerek a tervezést, a kivitelezést, az építőanyagok beszerzését és az építkezés bonyolítását fogják össze, kezelik a helyi adottságnak és az építtetői igényeknek megfelelően. Az Ytong Kész Ház program egy komplex, az építés teljes folyamatát lefedő gyors és költséghatékony megoldás.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Készházak
Készházak
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Készépületek, konténerek
Készépületek, konténerek
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...