proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor PRO App alkalmazás


2016. október 21.

Egyetlen érintéssel elérhető okostelefonon vagy táblagépen a termékkatalógus, letölthetők a telepítési útmutatók

Uponor PRO App alkalmazás

Időpontok egyeztetése, e-mailek ellenőrzése, kapcsolattartás az ügyfelekkel: Az okostelefon egyre inkább a mindennapi életünk, így a munkánk részévé is válik. Az Uponor a termékek fejlesztése mellett szolgáltatásait is szeretné magasabb szintre emelni: itt az új, ingyenes Uponor PRO alkalmazás! Okostelefonja vagy táblagépe segítségével hozzáférhet a termékinformációkhoz, telepítési videókhoz akár út közben is, megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot és egyszerűen beléphet az Uponor & More szerelői hűségprogramba.

Az egyszerű és letisztult kezelőfelületnek köszönhetően az új felhasználók is könnyedén használhatják az alkalmazást. Egyetlen érintéssel elérhető a termékkatalógus, letölthetők a telepítési útmutatók írásban és videó formájában, hogy akár a kivitelezés helyszínén is azonnal hozzáférhessen.

A beépített kereső segítségével egyszerűen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot a térképen, az útvonaltervező automatikusan megmutatja, hogyan érheti el az üzletet, valamint az üzlet elérhetőségek is megjelennek, így azonnal kapcsolatba tud lépni a nagykereskedő partnerekkel.

Az új alkalmazás megkönnyíti az uPontok feltöltését és beváltását az Uponor & More szerelői hűségprogramban is, elérheti a pontokért járó jutalmak listáját, beolvashatja a kuponkódot a beépített QR kód olvasó segítségével, és manuálisan is feltöltheti a kódokat. A regisztrált Uponor & More felhasználók elérhetik a személyes adatlapjukat, nem szükséges új regisztráció. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store, a Google Play és a Windows Phone áruházakban okostelefonra és tabletre, az Uponor & More felhasználóknak pedig csak frissíteniük kell az alkalmazást és máris elérhetik az új Uponor PRO-t.

Uponor PRO App alkalmazás  
Minden termékinformáció az Ön rendelkezésére áll
  • Közvetlenül hozzáférhet az online termékkatalógushoz
  • Letölthet Ismertetőket, kézikönyveket és egyéb dokumentumokat
  • Megtekintheti a termékeinket és telepítési videóinkat
  • Értesülhet a legújabb híreinkről és eseményekről

Uponor & More jutalomprogram  
Uponor & More jutalomprogram
Szerelői pontgyűjtő hűségprogram
  • Gyűjtsön uPontokat a QR-kódok beolvasásával vagy a kódszám kézi beírásával
  • Váltsa be pontjait különböző jutalmakra egyetlen gombnyomással

Értékesítési pont kereső  
Kereső

Ha engedélyezi, hogy az alkalmazás felhasználja a jelenlegi helyzetét, könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső értékesítési pontot, a hozzá tartozó kapcsolati adatokkal és címmel együtt.


Amennyiben további információt szeretne kérni az Uponor PRO App alkalmazással kapcsolatban az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  PRO  App  alkalmazás  okostelefon  tablet  uPont  Uponor  &  More  jutalomprogram