Megjelent a Rotho Blaas leesésvédelemi és biztonsági katalógusa

Egyéni, csoportos és szerkezetre építhető védelem

Három évvel az utolsó frissítés után a Rothoblaas tiszteletteljesen bemutatja az új leesésvédelmi és biztonsági megoldások katalógusát. Az olasz multinacionális cég keményen dolgozott annak érdekében, hogy kiterjessze termékválasztékát, és ennek a elhatározásnak az eredményét a közelmúltban megjelent új „Fall Protection and Safety” katalógus tartalmazza.

Ahogy a Rothoblaas-tól megszokhatták, az új „Leesésvédelem és biztonság” katalógus is egy részletes informatív résszel kezdődik, amely a magasban végzett munkák kockázatával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, valamint megpróbál választ adni a felmerülő kérdésekre. A termékcsalád számos átjárható és nem átjárható kötélpályát, egyedi kikötési pontokat minden típusú alszerkezethez, kollektív védelmi megoldásokat, személyi védőfelszereléseket és kiegészítő termékek széles skáláját kínálja a partnereknek.

Ha többet szeretne megtudni a Rothoblaas katalógusban szereplő új megoldásokról, kattintson a képre és ismerje meg a Rothoblaas termékeket pdf formátumban:

Megjelent a Rotho Blaas új, leesésvédelemi és biztonsági katalógusa
Megjelent a Rotho Blaas új, leesésvédelemi és biztonsági katalógusa

A hírben szereplő termékek

Rotho Blaas munkakötélzet Rotho Blaas egypontos rögzítés Rotho Blaas kollektív védőeszközök, tető- és falilétrák Rotho Blaas egyéni védőfelszerelések
 
Rotho Blaas zuhanásgátló rendszerek, tetőbiztonsági elemek
4 termék

Kikötő eszközök, munkaöltözet, tető és falilétrák, rögzítők, kollektív védelem, egyéni védőfelszerelések, LifeLine system.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...