proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Rotho Blaas leesésvédelemi és biztonsági katalógusa


2019. július 22.

Egyéni, csoportos és szerkezetre építhető védelem

Három évvel az utolsó frissítés után a Rothoblaas tiszteletteljesen bemutatja az új leesésvédelmi és biztonsági megoldások katalógusát. Az olasz multinacionális cég keményen dolgozott annak érdekében, hogy kiterjessze termékválasztékát, és ennek a elhatározásnak az eredményét a közelmúltban megjelent új „Fall Protection and Safety” katalógus tartalmazza.

Ahogy a Rothoblaas-tól megszokhatták, az új „Leesésvédelem és biztonság” katalógus is egy részletes informatív résszel kezdődik, amely a magasban végzett munkák kockázatával kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, valamint megpróbál választ adni a felmerülő kérdésekre. A termékcsalád számos átjárható és nem átjárható kötélpályát, egyedi kikötési pontokat minden típusú alszerkezethez, kollektív védelmi megoldásokat, személyi védőfelszereléseket és kiegészítő termékek széles skáláját kínálja a partnereknek.

Ha többet szeretne megtudni a Rothoblaas katalógusban szereplő új megoldásokról, kattintson a képre és ismerje meg a Rothoblaas termékeket pdf formátumban:

Megjelent a Rotho Blaas új, leesésvédelemi és biztonsági katalógusa
 
 

Termék
Cég
Székhely: I-39040 Cortaccia (BZ), Via Dell'Adige N. 2/1
Telefon: +39 04 718 184 00
Fax: +39 04 718 184 84
E-mail:
Web: www.rothoblaas.com
Petrétei Kornél
Area sales manager +36 70 397 3203
Szajki Balázs
Termékfelelős - Leesésvédelem +36 70 610 8709
   
A Rotho Blaas srl egy aktív és dinamikus cég, mely 1991-ben született az Alpok lábainál Dél-Tirolban, Észak-Olaszországban. Az elmúlt 20 évben a Rotho Blaas kötőelem rendszereket, vízzáró- és leesésvédelmi rendszereket fejlesztett, hogy az építőiparban a faépítészet számára intelligens megoldásokat kínáljon.
További hírek a Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  leesésvédelem  Rotho  Blaas  egypontos  rögzítés  munkakötélzet  kollektív  védőeszközök  védőfelszerelés