Az INPiPE Kft. termékeivel bővült a katalógus

Épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazója

Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Vállalkozásuk a klasszikus nagykereskedelmi vonalat erősíti, piacképes termékeiket kizárólag viszonteladókon keresztül értékesítik. Az általuk képviselt külföldi cégek megtisztelték bizalmukkal s biztosították őket szállítási készségükről, egy versenyképes raktárbázis létrehozásáról.
Mindez megfelelő alapot biztosít egy olyan háttér kiépítéséhez, melyben partnereik biztos alapokat láthatnak. Folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatukba műanyag csővezetéki rendszereket, gépészeti szerelvényeket, műanyagrögzítő elemeket, s más egyéb napjainkban előtérbe kerülő modern gépészeti termékeket szállítanak.

Céljaik:
Megszilárdítani helyzetüket a magyarországi piacon, kivívni partnereik megtisztelő bizalmát, a megrendelői igények megfelelő, korrekt kiszolgálása, a partnereik által megfogalmazott követelmények maximális teljesítése, a hibák tudatos megelőzése. Egyszóval: A kiváló minőségű szolgáltatás kialakítása!
Ha az INPiPE Kft. termékeivel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.
 

A hírben szereplő termékek

 
AlcaPLAST wc-rendszerek, lefolyók, szifonok
5 termék

Az Alcaplast cég jelenleg Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitáris technikát gyártó cégeinek egyike. A cég a hagyományos feltöltő és öblítő szelepek mellett előfal mögé szerelhető WC-rendszerek, műanyag tartályok, fürdőkád- és zuhanytálcaszifonok gyártásával is foglalkozik. A társaság alapkínálatába tartoznak a mosdó- és mosogatószifonok illetve tartozékaik. Új termékük a befolyós kádszifonok, a padlólefolyók és a kiegészítők széles skálája. A társaság filozófiájának meghatározó eleme a formatervezés és a minőség. Az Alcaplast cég termékválasztéka sokévi tapasztalatok alapján, valamint a vevők szükségleteinek, igényeinek, az új trendek, a piac fejlődésének figyelembe vételével kerü kialakításra.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Szifonok, lefolyók, túlfolyók
Szifonok, lefolyók, túlfolyók
Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...