proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az INPiPE Kft. termékeivel bővült a katalógus


2009. november 02.

Épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazója

Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Vállalkozásuk a klasszikus nagykereskedelmi vonalat erősíti, piacképes termékeiket kizárólag viszonteladókon keresztül értékesítik. Az általuk képviselt külföldi cégek megtisztelték bizalmukkal s biztosították őket szállítási készségükről, egy versenyképes raktárbázis létrehozásáról.
Mindez megfelelő alapot biztosít egy olyan háttér kiépítéséhez, melyben partnereik biztos alapokat láthatnak. Folyamatosan bővülő viszonteladói hálózatukba műanyag csővezetéki rendszereket, gépészeti szerelvényeket, műanyagrögzítő elemeket, s más egyéb napjainkban előtérbe kerülő modern gépészeti termékeket szállítanak.

Céljaik:
Megszilárdítani helyzetüket a magyarországi piacon, kivívni partnereik megtisztelő bizalmát, a megrendelői igények megfelelő, korrekt kiszolgálása, a partnereik által megfogalmazott követelmények maximális teljesítése, a hibák tudatos megelőzése. Egyszóval: A kiváló minőségű szolgáltatás kialakítása!

Ha az INPiPE Kft. termékeivel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.
 
 

Termék
Termékcsalád  AlcaPLAST wc-rendszerek, lefolyók, szifonok

Az Alcaplast cég jelenleg Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitáris technikát gyártó cégeinek egyike. A cég a hagyományos feltöltő és öblítő szelepek mellett előfal mögé szerelhető WC-rendszerek, műanyag tartályok, fürdőkád- és zuhanytálcaszifonok gyártásával is foglalkozik. A társaság alapkínálatába tartoznak a mosdó- és mosogatószifonok illetve tartozékaik. Új termékük a befolyós kádszifonok, a padlólefolyók és a kiegészítők széles skálája. A társaság filozófiájának meghatározó eleme a formatervezés és a minőség. Az Alcaplast cég termékválasztéka sokévi tapasztalatok alapján, valamint a vevők szükségleteinek, igényeinek, az új trendek, a piac fejlődésének figyelembe vételével kerü kialakításra.

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Kén utca 6.
Telefon: +36 1 219 5624
Fax: +36 1 219 5623
E-mail:
Web: www.inpipe.hu
Pör Richárd
ügyvezető +36 20 929 1946
   
   
   
Az INPiPE Kft. 1997-ben, magántőkéből alakult kelet-európai épületgépészeti termékek magyarországi forgalmazására, nagykereskedelmi értékesítésére. Közvetlen gyári képviseletet látnak el, Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból. Segítséget nyújtanak azoknak, akik a gyártókkal szeretnek tárgyalni és szeretik, ha készletről tudnak rendelni. Főbb termékeik a fal-mögötti WC-tartályok, PP-R műanyag strang- és ágvezetékek.
Márkanevek: DYTRON, CAPRICORN, AlcaPLAST, FV-Plast
Kulcsszavak:  épületgépészet  inpipe  INPiPE  vízvezeték  hegesztőgép  alkatrész  szaniter