proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Büsscher & Hoffmann Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. szeptember 18.

Bitumenes és polimerbitumenes lemezek gyártója

A Büsscher & Hoffmann GmbH Ausztria piacvezető cége a bitumenes lemezek piacán. Évente 16 milló m² terméket gyárt és szállít Európa-szerte, így Magyarországra is. A 2011-ben alapított Büsscher & Hoffmann Kft. Magyarország egyik fontos piaci szereplője. Az anyavállalat kiváló minőségű termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Fő irányvonala a modifikált termékek piaca és ennek megfelelően a különleges termékek eladása. Jelentős piaci részesedéssel rendelkezik a hidak szigetelésében. A Büsscher & Hoffmann Kft. kiemelten figyel a tervezők és a beruházók tájékoztatására, a szakemberek műszaki tanácsadására. Tervezési és beépítési útmutatóval, tanáccsal látja el a hozzájuk fordulókat.

Termékeik elérhetőek a magyarországi építőanyag-kereskedőknél.A Büsscher & Hoffmann termékeinek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Büsscher & Hoffmann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1095 Budapest, Soroksári út 1. 4.lépcsőház III/3.
Mobil: +36 30 578 0501
E-mail:
Web: https://www.bueho.com/hu/
Roszkopál Miklós
műszaki információk +36 30 357 0507
   
   
A Büsscher & Hoffmann GmbH Ausztria piacvezető cége a bitumenes lemezek piacán. Évente 16 milló m² terméket gyárt és szállít Európa szerte, így Magyarországra is. A 2011-ben alapított Büsscher & Hoffmann Kft. Magyarország egyik fontos piaci szereplője. Az anyavállalat kiváló minőségű termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Fő irányvonal a modifikált termékek piaca és ennek megfelelően a különleges termékek eladása. Jelentős piaci hányaddal rendelkezik a hidak szigetelésében. A Büsscher & Hoffmann Kft. kiemelten figyel a tervezők és a beruházók tájékoztatására, a szakemberek műszaki tanácsadására. Tervezési és beépítési útmutatóval, tanáccsal látja el a hozzájuk fordulókat. A termékeik a magyarországi építőanyag kereskedőknél elérhetőek.
Márkanevek: Barutekt, Baruplan, Duralbit, Aluplan, Baruplast, Büscherit
Kulcsszavak:  Büsscher  Hoffmann  bitumenes  lemez  modifikált  szigetelés  vízszigetelés  tetőszigetelés  hídszigetelés  zöldtető  lapostető  szigetelések  polimerbitumenes  szigetelő  lemez