proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új KE KELIT méretezési segédlet


2019. augusztus 29.

A segédlettel tökéletesen ellenőrizhetők számításaink, és gyors kalkulációra is remekül használható

A felhasznált csővezeték típusának és a víz térfogatáramának megadása után megtudhatjuk a különböző átmérőknek megfelelő méterenkénti súrlódási ellenállást és a víz áramlási sebességét.

Egy másik lehetőség a szaniter berendezési tárgyak darabszámának megadásával a hideg és melegvíz vezetékek átmérőjének meghatározása akár ötrétegű, akár PP-R rendszerben.

A hosszirányú hőtágulás kiegyenlítésére szolgáló lírák méretezését is egyszerűen kontrollálhatjuk néhány adat megadásával. A padlófűtés anyagkigyűjtésénél is segítségünkre van, csak a felület méretét és a csőfektetési távolságot kell rögzítenünk hozzá.

A segédlet nem helyettesíti a mérnöki munkát, de ellenőrzésre, gyors kalkulációra tökéletesen alkalmas.

A képre kattintva elérheti a KE KELIT új méretezési segédletét:
Új KE Kelit méretezési segédlet

 

Termék
Cég
Telephely: H-1044 Budapest, Ipari park u. 11.
Telefon: +36 1 445 4599
E-mail:
Web: www.kekelit.hu
Kaszab Gergely
magyarországi képviselet vezető +36 30 940 4889
   
   
A KE KELIT Kunststoffwerk GmbH közel 70 éve gyárt műanyag csőrendszereket, fittingeket, gyárilag előszigetelt csöveket. Az ausztriai Linzben található központ és gyártóbázis létrehozása Karl Egger tulajdonos személyéhez köthető. Több mint 100 nemzetközileg is védett szabadalom jelzi a Ke Kelit GmbH. innovációs erejét. A máig családi vállalkozásként működő cég folyamatosan fejleszti műanyag feldolgozó gépparkját, amivel a legmodernebb technológiát alkalmazza gyártása során. Az Ausztriában a szakma által elismert és közismert cég termékei Magyarországon a Mart és a Szatmári Kft. értékesítési hálózatán keresztül érhetők el.
Kulcsszavak:  Ke  Kelit  méretezési  segédlet  számítás  gyorskalkuláció