Megjelent a Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen című katalógus a Schneider Electrictől

A kiadvány hasznos kitekintést is nyújt a másodlagos villámvédelem elméletére

A Schneider Electric örömmel értesíti partnereit, hogy elérhető a 2012-es magyar nyelvű "Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen" című katalógusuk. Ez az anyag tartalmazza a teljes Schneider Electric túlfeszültség-korlátozó kínálatát, illetve az ezen készülékekkel koordinációban használható egyéb eszközöket (megszakítókat stb.) és kiegészítőket (betéteket, csatlakozásokat, stb.).
 
 
Nagyon fontos felhívni arra a figyelmet, hogy minden gyártó készülékeit egymással tesztelt és bevizsgált, valamint (tanúsítvánnyal) igazolt módon kötelező használni, vagyis csak úgy érdemes a készülékeket egymással sorba kötni, ahogy arról a gyártó nyilatkozatot tett, miszerint a készülékek rendszerben megfelelően működnek, és a biztonsági előírásokat (melegedés, zárlatvédelem, hibavédelem, stb.) teljesítik. Természetesen a Schneider Electric katalógus kitér ezekre az alkalmazásokra is.

Az anyag második fele teljes elméleti kitekintést nyújt a másodlagos villámvédelem elméletére a villám eredetétől és sajátosságaitól kezdve a készülékek belső felépítétésén keresztül egészen a szerelési tanácsokig. Hasznos anyag és sokat segít az ökölszabályok alkalmazásában.

Végül, de nem utolsó sorban figyelemreméltó az a kezdeményezés, ami a biztosító társaságok felől érződik. Mivel rengeteg villámkár keletkezik manapság, a biztosítók úgy döntöttek, hogy csak akkor fizetnek a jövőben villámlás okozta túlfeszültség miatt keletkező károk után kártérítést, ha a megfelelő villámvédelem, beleértve a túlfeszültség-korlátozást is be van építve az épületbe. Ehhez is segítséget nyújt a Schneider Electric kiadványa.


Ha meg szeretné tekinteni a "Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen" című kiadványt, kattintson a mellékelt képre vagy képaláírásra. Ha a Schneider Electric túlfeszültség-korlátozókkal kapcsolatban bővebb információt szeretne, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre vagy terméknévre, ha pedig árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...