proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen című katalógus a Schneider Electrictől


2012. július 17.

A kiadvány hasznos kitekintést is nyújt a másodlagos villámvédelem elméletére

A Schneider Electric örömmel értesíti partnereit, hogy elérhető a 2012-es magyar nyelvű "Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen" című katalógusuk. Ez az anyag tartalmazza a teljes Schneider Electric túlfeszültség-korlátozó kínálatát, illetve az ezen készülékekkel koordinációban használható egyéb eszközöket (megszakítókat stb.) és kiegészítőket (betéteket, csatlakozásokat, stb.).
 


Letölthető katalógus
 
Nagyon fontos felhívni arra a figyelmet, hogy minden gyártó készülékeit egymással tesztelt és bevizsgált, valamint (tanúsítvánnyal) igazolt módon kötelező használni, vagyis csak úgy érdemes a készülékeket egymással sorba kötni, ahogy arról a gyártó nyilatkozatot tett, miszerint a készülékek rendszerben megfelelően működnek, és a biztonsági előírásokat (melegedés, zárlatvédelem, hibavédelem, stb.) teljesítik. Természetesen a Schneider Electric katalógus kitér ezekre az alkalmazásokra is.

Az anyag második fele teljes elméleti kitekintést nyújt a másodlagos villámvédelem elméletére a villám eredetétől és sajátosságaitól kezdve a készülékek belső felépítétésén keresztül egészen a szerelési tanácsokig. Hasznos anyag és sokat segít az ökölszabályok alkalmazásában.

Végül, de nem utolsó sorban figyelemreméltó az a kezdeményezés, ami a biztosító társaságok felől érződik. Mivel rengeteg villámkár keletkezik manapság, a biztosítók úgy döntöttek, hogy csak akkor fizetnek a jövőben villámlás okozta túlfeszültség miatt keletkező károk után kártérítést, ha a megfelelő villámvédelem, beleértve a túlfeszültség-korlátozást is be van építve az épületbe. Ehhez is segítséget nyújt a Schneider Electric kiadványa.


Ha meg szeretné tekinteni a "Túlfeszültség-védelem villámcsapások ellen" című kiadványt, kattintson a mellékelt képre vagy képaláírásra. Ha a Schneider Electric túlfeszültség-korlátozókkal kapcsolatban bővebb információt szeretne, kattintson a hír alatt megjelenített termékképre vagy terméknévre, ha pedig árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Túlfeszültség-védelem, villámvédelem termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  villámvédelem  túlfeszültség-védelem  Quick  PRD  túlfeszültség-korlátozó  PRF1  Master  PRD1  25r  PF  PRD  PRD-DC  PRI  PRC  új  katalógus  műszaki  útmutató  alkalmazástechnika