proidea.hu online termékinformációs katalógus

A tremco illbruck frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


2019. március 08.

A szigetelés, tömítés és ragasztás specialistája

A tremco illbruck frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n A tremco illbruck magas minőségű építőipari termékek európai gyártója, és forgalmazója.

A tremco illbruck világszerte 30 kirendeltségen 1100 munkatársat foglalkoztat, körülbelül 315 millió eurós éves nettó árbevétel mellett. A tremco illbruck célja az együttműködés a jobb eredményekért:
  • Átérzik ügyfeleik helyzetét, és megértik aggodalmaikat.
  • Partnerként dolgoznak a kollégáikkal és vevőikkel.
  • A specializált márkáiknak köszönhetően a felmerülő problémákra a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat kínálják.
  • Vevőik munkáját egyszerűbbé, gyorsabbá és eredményesebbé teszik.
Klikkeljen és tekintse meg a tremco illbruck teljes körű, aktuális termékkatalógusát és a cég bemutatkozó videóját!A ProIDEA katalógusban azok a termékek szerepelnek, melyek önálló, magyar nyelvű termékismertetőkkel rendelkeznek. A termékismertetőket a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a tremco illbruck Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
illbruck tömítőanyagok

Az illbruck tömítőanyag termékkínálatában hibridek, szilikonok, akrilátok és egyéb kiegészítő, a legkülönfélébb alkalmazási területek számára kifejlesztett termékek találhatók. Funkciójuk szerint lehetnek egykomponensű szilikon tömítőanyagok kifejezetten csatlakozó-, és egyéb mozgáskiegyenlítő fugák esetében történő használatra, beltéri, csekély mozgású hézagok tömítésére, valamint pl. tetők, könnyűszerkezetes falak, ablakpárkányok és redőnyszekrények hézagainak és csatlakozásainak tömítésére, továbbá a pórusbeton, kő, vakolat és fa repedéseinek és hézagainak kitöltésére, homlokzati tömítőanyagok bel- és kültéri csatlakozási és mozgáskiegyenlítő hézagok tömítésére és sok egyéb célra.

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 3.
Telefon: +36 23 428 218
Fax: +36 23 428 219
E-mail:
Web: www.illbruck.com/hu_HU/home/
Ledo Norbert
sales manager (Hungary, Romania) +36 30 841 4360
   
   
   
A tremco illbruck az építkezési és ipari célú tömítési, kötőanyag- és burkolati megoldások szakértője. Ha szigetelésről, tömítésről vagy ragasztásról van szó, az illbruck széles termékpalettát, magas minőségű termékeket, és tökéletes megoldásokat kínál, legyen szó nyílászárókról, homlokzatokról, belső terekről, nagy projektekről vagy kisebb felújítási munkákról.
Márkanevek: Tremco, illbruck
Kulcsszavak:  tremco  illbruck  homlokzatszigetelés  ablakszigetelés  ablakfólia  Nullifire  passzív  tűzvédelem