tremco illbruck Kft.

tremco illbruck Kft.

Elérhetőségek
 
illbruck tömítőanyagok

Az illbruck tömítőanyag termékkínálatában hibridek, szilikonok, akrilátok és egyéb kiegészítő, a legkülönfélébb alkalmazási területek számára kifejlesztett termékek találhatók. Funkciójuk szerint lehetnek egykomponensű szilikon tömítőanyagok kifejezetten csatlakozó-, és egyéb mozgáskiegyenlítő fugák esetében történő használatra, beltéri, csekély mozgású hézagok tömítésére, valamint pl. tetők, könnyűszerkezetes falak, ablakpárkányok és redőnyszekrények hézagainak és csatlakozásainak tömítésére, továbbá a pórusbeton, kő, vakolat és fa repedéseinek és hézagainak kitöltésére, homlokzati tömítőanyagok bel- és kültéri csatlakozási és mozgáskiegyenlítő hézagok tömítésére és sok egyéb célra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
illbruck tömítőszalagok

Az illbruck tökéletes megoldásokat nyújt záporeső-biztos tömítettségre, az UV-állóságra és mozgásfelvételre a nyílászáró és homlokzat-csatlakozásoknál a kiváló minőségű hézagtömítő szalagok fejlesztése és gyártása terén szerzett több mint 60 éves tapasztalatának köszönhetően. A multifunkcionális tömítőszalagok lehetővé teszik mindhárom sík csupán egyetlen termék használatával történő gyors, gazdaságos és biztos szigetelését.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
illbruck fóliák

Az intelligens nedvesség-management vonatkozásában a mércét az egymáshoz tökéletesen illő TwinAktiv ablak- és homlokzatfóliák jelentik. Az illbruck fólia választéka az airtight termékkoncepció által válik teljessé, mely tető- és homlokzatfóliákat tartalmaz speciális UV-Plus polimerrel. A fóliakínálathoz tartoznak még a teljes felületükön öntapadó ablakfóliák, a butil- és bitumenes szalagok, az időjárásálló és EPDM-fóliák külső szigetelésre, valamint számos kiegészítő.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
illbruck ragasztók

Az illbruck ragasztóválaszték felöleli a hibrid-, szilikon-, akrilát-, poliuretán- és kaucsuk alapú ragasztókat, melyeket speciálisan a különböző felhasználási módokhoz fejlesztettek ki. A hozzájuk igazodó kiegészítők teszik teljessé a termékkínálatot. Az EPDM fóliaragasztó minden szokványos építési felületre, mint pl. beton, fal, fa, alumínium, acél, valamint számos hideg bitumen és EPDM-fóliák átlapolási kapcsolódásaihoz alkalmazható. Az ablakfólia-ragasztó az illbruck ablakfóliák ragasztásához és lég- és szélzáró csatlakozások készítéséhez alkalmazható szokásos felületeken pl. falak, beton, vakolat, porózus beton, fa, alumínium és számos más felületen.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
illbruck PUR-habok

Az 1K vagy 2K habok használhatók tömítésekhez és a csatlakozó fugák ajtó- és ablakkerettől történő termikus elkülönítéséhez, valamint szigetelésekhez is. Akár tűzvédelemről, zajvédelemről, hőszigetelésről vagy ökológiai felhasználásról van is szó a illbruck PUR-habok speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a különféle alkalmazáshoz. Az egy komponensű poliuretán hab kiválóan tapad számos építési felületre pl. beton, falazat, kő, vakolat, fa, rostcement, fém és számos műanyag (polisztirol, PUR-keményhab, poliészter, kemény-PVC).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ME902 butil- és bitumenalapozó spray

Ez a sprayként szórható alapozó kiváló felületkezelést és optimális tapadást biztosít a ragasztandó felületeken illbruck butil és bitumen szalagok alkalmazásánál. Anyag polimer oldat, színe átlátszó. Az ME902 könnyen megköti a maradék port, párolgási ideje rövid, a felület gyorsan megszilárdul. Nem festhető át. Festéket, lakkot, műanyagot részben károsíthat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...