proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a MOFÉM csaptelepek és zuhanyok 2017 brosúra


2017. november 29.

A kiadványban az új termékek is megtalálhatóak

A Teka Magyarország Zrt. örömmel értesíti, hogy elkészült az aktuális MOFÉM fürdőszobai szerelvénykínálatot bemutató brosúrája, melyet az alábbi képre kattintva tölthet le. Szeretnék kiemelten figyelmükbe ajánlani a kiadványban megtalálható új termékeiket.

MOFÉM csattelepek és zuhanyok 2017 brosúra

A MOFÉM csattelepek és zuhanyok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  MOFÉM  csap  csaptelep  fürdőszobai  konyhai  csaptelepek  zuhanyprogram  zuhanyszett  zuhanyfej  kézi  zuhany