proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Teka Magyarország Zrt. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n


2018. szeptember 20.

Feltöltésre kerültek a legújabb MOFÉM és Teka termékkatalógusok

Megújult a Teka Magyarország Zrt. ProIDEA megjelenése, melynek köszönhetően a Teka és MOFÉM termékeknél már a legújabb termékkatalógusok érhetők el. Az új katalógusok mellett frissítésre kerültek a termékek legfontosabb műszaki adatait tartalmazó táblázatok is.

Teka Magyarország Zrt. frissített tartalom

A proidea.hu-n létrehozott új termékstruktúra az új kiadványok logikája szerint került felépítésre. Az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak a kiadványok adott termékekhez tartozó oldalai kerültek feltöltésre pdf formátumban. Ennek a kialakításnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy a teljes kiadványok letöltésére szükség lenne.

Teka Magyarország Zrt. frissített tartalom

A MOFÉM és Teka termékek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
Bőr Zoltán
Területi Vezető, Projekt Manager +36 30 640 4863
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  MOFÉM  Teka  csaptelep  zuhany  mosdó  kádtöltő  zuhanyrendszer  mosogató  csap