A Somfy Kft. termékeivel bővült a katalógus

Árnyékolás vezérlő rendszerek gyártója

A Somfy csoport egy nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely lakó- és kereskedelmi épületek árnyékolóinak (redőny, napellenző, külső- és belső árnyékolók ill. kapuk) automatizálásához kínál motorokat, vezérléseket, érzékelőket és kapcsolókat. Az általuk tervezett és gyártott termékeket a felhasználók igényeinek figyelembe vételével folyamatosan fejlesztik a következő szempontok alapján: kényelem, biztonság továbbá ergiamegtakarítás.
A mára nemzetközi vállalattá fejlődött Somfy csoport 1969-ben alakult, hálózata öt kontinensen működik: 53 fiókvállalatból, 19 irodából és 26 képviseletből áll. A vállalat 8 gyártóüzemével hatékony és megfelelően reagálni képes ipari összeszerelő kapacitással rendelkezik. Szigorú minőségi előírásaik lehetővé teszik, hogy világszerte 220 millió felhasználó és 30000 vállalati ügyfél igényeit elégítsék ki.

Motorjaik szívósságát a legkeményebb időjárási viszonyok között tesztelik. Az Ön otthonába történő beszerelés előtt minden egyes Somfy motor gyári ellenőrzésen esik át, hogy Ön élvezhesse a hosszú garancia előnyeit. Motorjaik és a Somfy egyéb termékei természetesen mind megfelelnek a biztonsági előírásoknak.

Somfy árnyékolás-vezérlés
Somfy árnyékolás-vezérlés
Somfy garancia
A motorokra és az automatikus rendszerekre a Somfy a gyártási időtől számított ötéves garanciát nyújt szakmai ügyfelei (kivitelezők, gyártók stb.) számára. Ez a szakmabeliek számára egyértelműen meghatározott feltételek mellett érvényes*.
*Kivéve a garázskapuk és kertkapuk motorjait és automatikus rendszereit, illetve a nagyáruházakban vásárolt Somfy termékeket, amelyekre speciális hároméves garancia vonatkozik.

Nemzetközi szabványok
A Somfy motorok megfelelnek az európai és a francia biztonsági előírásoknak. A redőnyök, illetve a külső és belső árnyékolók motorjai megfelelnek az AFNOR által kiadott NF elektromossági szabványnak.

Innováció
A Somfy csoport nagy figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésekre. Céljuk az, hogy termékeik használatával a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet nyújtsák. A Somfy több mint 400 mérnököt és technikust foglalkoztat kutatóközpontjaiban, találmányai után pedig már több mint 280 szabadalmat jegyeztetett be.

A Somfy kivitelező partnerei független Home Motion szakemberek, akik a Somfy motorok és automatikus eszközök beszerelése terén képzésben részesültek. A Somfy világszerte 30000 minősített kivitelező partnerrel rendelkezik, így Ön bárhol, épülő kereskedelmi vagy lakóépülete közelében megtalálja a megfelelő képzett szakembert.

Ha a Somfy Kft. termékeiről további információt szeretne megtudni, kattintson az alábbi céglogóra.

Kategóriák

Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...