Megjelent a Sika új kiadványa: Ipari padlóbevonatok - fenntartható rendszermegoldások

Magasabb teljesítőképesség kevesebb káros hatással

A Sika elkötelezett a fenntartható fejlődésben, felelősséggel fordul a fenntartható megoldások biztosítása felé az anyag-, víz- és energiahatékonyság növelése érdekében az építőiparban és a logisztikai csatornákon egyaránt. A Sika továbbá elkötelezett a fenntartható értékteremtés mérése, fejlesztése és kommunikációja irányában: a "Magasabb teljesítőképesség kevesebb káros hatással" vállalatuk elkötelezettségére utal az alkalmazott megoldások minden érdekelt fél számára történő maximalizálása mellett, a Sika csökkenti az erőforrások felesleges pazarlását és a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

Az új kiadványból megismerheti a Sika életciklus szemléletét, valamint padlórendszereik életciklus értékelését. A kiadvány megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Ipari padlóbevonatok - fenntartható rendszermegoldások: magasabb teljesítőképesség kevesebb káros hatással
Ipari padlóbevonatok - fenntartható rendszermegoldások: magasabb teljesítőképesség kevesebb káros hatással


A Sika ipari padlóbevonatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Sikafloor-161 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-264 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-400 N Elastic+ egykomponensű epoxigyanta Sikafloor Garage kétkomponensű epoxigyanta
 
Sika ipari padlóbevonatok
4 termék

A Sikafloor ipari padlóbevonatok alkalmasak száraz és nedves technológiájú gyártó- és élelmiszeripari üzemek, raktározási és logisztikai célú terek padlóbevonatának. Hűtőházak padlója, fokozott vegyi igénybevételnek kitett padlók és tisztaterek padlói is készíthetők velük. Vezetőképes padlóbevonatok is előállíthatók elektrotechnikai gyártóüzemekben. Parkolóházak és mélygarázsok járófelületei mind vízszintesen mind lejtésben elkészíthetők. Erkélyekhez, loggiákhoz és lépcsőkhöz is alkalmazhatók, sőt a magas esztétikai igényeket is kielégítik.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlóbevonatok, betonfestékek
Padlóbevonatok, betonfestékek
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...