Schiedel architektúra és tervezés a CADENAS 3D CAD BIM könyvtárral

Az elektronikus termékkatalógusban a kémény adatok mindig időszerűek és pontosak

A Schiedel 70 év tapasztalatával és vezető technológiai megoldásokat, innovatív, biztonságos és minőségi termékeket, valamint kiterjedt szolgáltatásokat nyújt lakóházak és ipari létesítmények esetében is.
A komplex, testreszabott műszaki termékek esetében különösen fontos a hatékony tervezési folyamat. A Schiedel ezért úgy döntött, hogy a CADENAS céggel együtt egy elektronikus termékkatalógust készít, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsa az építészek, gépészek és létesítmény tervezők számára.

Valós idejű adatokkal könnyebben és gyorsabban dolgozhat
Az eCATALOGsolutions technológián alapuló elektronikus termékkatalógus, és a 3D CAD portálhoz való hozzáférés a Schiedel új testreszabott szolgáltatásai. "A gépész- és építésztervezők nagy szerepet játszanak a megfelelő kémény kiválasztásában, mert ők állnak a tervezési folyamat élén. Egy elektronikus termékkatalógussal, ami 3D BIM CAD könyvtárként működik mindez sokkal könnyebben megvalósítható, mert az adatok mindig időszerűek és pontosak" magyarázza Herbert Pühringer, a 3D CAD BIM könyvtárak életre hívója, a Schiedel CAD-szakértője.

A BIM és AEC CAD adatok a nap 24 órájában letölthetők
Jelenleg az ICS25 kéményrendszer komponenseinek letöltése érhető el. A Schiedel ICS rendszer egy kéthéjú, nemesacélból készült, hőszigetelt kéményrendszer, mely alkalmas gáz, folyékony és szilárd tüzelőanyaggal működő fűtőberendezések üzemeltetésére.
Minden BIM és AEC CAD formátum, így Autodesk Revit, Nemetschek Allpan és Grafisoft Archicad a nap 24 órájában a mérnökök és tervezők rendelkezésére áll, letölthetik és használhatják saját CAD rendszerükkel. A szükséges adatok helytől és időtől függetlenül letölthetők. Arra is figyeltek, hogy a termékek több nyelven álljanak rendelkezésre.

3D megjelenítés automatikus méretezéssel
A komponenseket a mindenkori alkalmazástól függően optimálisan ki lehet választani egyedi darabként vagy konfigurálható összeállításként. A 3D megjelenítés a weben is lehetséges automatikus méretezéssel, valamint a jól ismert 2D megjelenítés is rendelkezésre áll.

Virtuális valóság a jobb leképezés érdekében
Megvalósult egy további lehetőség is azért, hogy az interaktív termékkatalógus virtuális valóságának funkcióit maximálisan ki lehessen használni: egy nézőke és az okostelefon segítségével a felhasználó 3D-ben vizsgálhatja meg az egyes modelleket. Így könnyebben ismerhető meg a Schiedel termékcsalád és alkalmazási területei is.
Naprakész és kompatibilis
A CADENAS kiváló szolgáltató partner. Az augsburgi szoftver-fejlesztő cég garantálja az adatok naprakészségét. Biztosítja továbbá, hogy az elektronikus termékkatalógusban szereplő BIM és AEC CAD adatok minden ismertebb CAD rendszerrel és verzióval együttműködnek.

A sok éves tapasztalat megalapozta a bizalmat
A feltöltött komponensek precízen várják a felhasználókat, de Jürgen Heimbach, CADENAS igazgatója szerint "ez még csak az első lépés". További bővítések és fejlesztések várhatók a közeljövőben. A Schiedel és CADENAS együttműködése nem új keletű, magyarázza Herbert Pühringer: "Nagyon régóta ismerjük a CADENAS-t. Saját technológiai részlegünk gyakran használja sikerrel a különböző elektronikus katalógusokból származó komponenseket", erősítette meg. "A CADENAS egyike azon kevés 3D CAD objektum szállítóknak, akik a gyártóknak és a tervezőknek egyaránt testreszabott megoldásokat szállítanak."

A Schiedel világszerte a lehető legjobb minőséget szállítja: kiváló termékminőséget, mérnöki munkát és szolgáltatást nyújt - könnyen és kényelmesen - és ezzel növeli ügyfelei elégedettségét, akik hamar meg fogják szeretni a CADENAS 3D BIM CAD könyvtárát.

A Schiedel a milánói Power Gen kiállításon mutatta be az új 3D CAD-eket
A 2016. június 21-23. között Milánóban megrendezett Power-Gen kiállításon debütált az új szolgáltatás. A Power-Gen és Renewable Energy World Európa egyik leghíresebb szakmai seregszemléje az energiapiaci szektorban.


Ha a Schiedel 3D BIM CAD könyvtárként működő elektronikus termékkatalógusával kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
Kategóriák
Kémény tartozékok
Kémény tartozékok
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...