proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megérkezett az új Aquarea Service Cloud


2018. július 06.

Távoli elődiagnosztizálás hőszivattyús rendszereken

Aquarea Service Cloud

Megérkezett az Aquarea Smart Cloud második fázisa, az új Aquarea Service Cloud. A Service Cloud új funkciói lehetővé teszik a szerelőknek és üzemben tartóknak, hogy távoli karbantartást végezzenek a vásárlók hőszivattyús rendszerein, így elkerülhetőek a költséges és fölösleges kiszállások. A gyártó célja a telepítők támogatása, lehetőséget biztosítva számukra, hogy távolról ellenőrizzék az esetleges hibakódokat, ezzel megtakarítva időt energiát és pénzt, valamint növelve vásárlóik elégedettségét.

További információkról itt olvashat angol nyelven.

Tekintse meg a Panasonic Aquarea Service Cloud bemutató videóját:Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Aquarea Smart és Service Cloud vezérlés

Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát. Hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és melegvíz-készítési funkciók teljes palettája - az energiafogyasztás figyelését is beleértve - távolról vezérelhető. Az Aquarea H generációs rendszer vezeték nélküli LAN vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a felhőhöz. A felhasználó a Cloud portálhoz csatlakozva távolról működtetheti a berendezés összes funkcióját, valamint másoknak is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését. Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással a telepítést végző szakemberek távolról ellenőrizhetik ügyfeleik fűtési rendszereit.

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő +36 70 702 3729
   
   
   
   
A Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozódugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek. 1933-ra már több mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszületett a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét, mára világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. Összesen 328 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeinek száma pedig meghaladja a tizenötezret.
A Panasonic széles körű támogatást biztosít a fűtő- és hűtő berendezésekkel foglalkozó tervezők, mérnökök és értékesítők számára. A Panasonic szakértői weboldala: www.panasonicproclub.com
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  Aquarea  Smart  Cloud  hőszivattyú  vezérlés  távfelügyelet