proidea.hu online termékinformációs katalógus

Panasonic Pro Club weboldal


2011. november 25.

Információk épületgépészeknek


A Panasonic a közelmúltban indította el új internetes portálját, ahol az épületgépész szakmában dolgozó szakemberek naprakész, megbízható információkat találhatnak.

A méretező szoftvereken, technikai segédletek és egyéb támogató eszközökön túl a portálon keresztül érhető el a közelmúltban átadott budapesti Panasonic Pro Akadémia képzési központ (Budapest XI. ker., Fehérvári út 50-52.) internetes felülete is, melyen keresztül lehet jelentkezni az új termékekkel, tervezéssel, telepítéssel és üzembe helyezéssel kapcsolatos oktatásokra.

Az érdeklődők a Magyar Épületgépészek Napján megismerkedhetnek a felülettel, illetve a Panasonic kiállítói standjánál a helyszínen akár regisztrálhatnak is a rendszerbe.

Látogasson el a Magyar Épületgépészek Napján a Panasonic standjához és regisztráljon a www.panasonicproclub.com oldalon.


 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  Pro  Club