AQUAREA Smart Cloud - a fűtési és melegvíz készítési folyamat vezérlése, ellenőrzése és energiafelügyelete

Az AQUAREA Smart Cloud CZ-TAW1 jóval többet nyújt a fűtési rendszer internetes vezérlésénél

A Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúja jelentős energiamegtakarítást eredményez hihetetlen hatékonyságának köszönhetően akár -20 °C-os külső hőmérséklet mellett is. Ez az innovatív, alacsony energiafelhasználású rendszer, melyet azért terveztek, hogy az Ön lakásába ideális hőmérsékletet és használati meleg vizet biztosítson, sokkal tisztább, biztonságosabb, olcsóbb és környezetkímélőbb, mint a gázt vagy elektromos áramot használó alternatív megoldások. Kényelme érdekében, a Panasonic AQUAREA Smart Cloud-dal távolról, akár okostelefonjáról irányíthatja hőszivattyú rendszerét és statisztikákat készíthet a rendszer fogyasztásáról.

Az AQUAREA Smart Cloud CZ-TAW1 jóval többet nyújt a hőszivattyú rendszer internetes vezérlésénél. Az IOS vagy Android okostelefon alkalmazással működő AQUAREA Smart Cloud segítségével a hőszivattyú be- és kikapcsolása, távvezérlővel azonos működtetése, a ház hőmérsékletének beállítása, HMV beállítás és programidőzítés mellett az áramfogyasztás becslése is elvégezhető, mindezek maximum 2 fűtési zónán.

A teljes funkcionalitással rendelkező CZ-TAW1 olyan funkciókkal egészíti ki az AQUAREA rendszert, amelyek további megtakarítást biztosítanak, és egyszerűbbé teszik a rendszer karbantartását. Maximalizálja energia megtakarításait a fűtés, a hűtés és használati melegvíz készítés területén a Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúval és az AQUAREA Smart Cloud szolgáltatással!


Az AQUAREA Smart Cloud termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Aquarea Smart és Service Cloud vezérlés
 
Aquarea Smart és Service Cloud vezérlés

Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát. Hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és melegvíz-készítési funkciók teljes palettája - az energiafogyasztás figyelését is beleértve - távolról vezérelhető. Az Aquarea H generációs rendszer vezeték nélküli LAN vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a felhőhöz. A felhasználó a Cloud portálhoz csatlakozva távolról működtetheti a berendezés összes funkcióját, valamint másoknak is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését. Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással a telepítést végző szakemberek távolról ellenőrizhetik ügyfeleik fűtési rendszereit.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Aquarea Smart és Service Cloud továbbfejlesztett funkciókkal
Aquarea Service és Smart Cloud továbbfejlesztett funkciókkal
Távfelügyelet telepítést végző szakemberek, karbantartók és végfelhasználók részére
Aquarea Service és Smart Cloud továbbfejlesztett funkciókkal

Kategóriák

Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...