proidea.hu online termékinformációs katalógus

AQUAREA Smart Cloud - a fűtési és melegvíz készítési folyamat vezérlése, ellenőrzése és energiafelügyelete


2017. március 14.

Az AQUAREA Smart Cloud CZ-TAW1 jóval többet nyújt a fűtési rendszer internetes vezérlésénél

A Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúja jelentős energiamegtakarítást eredményez hihetetlen hatékonyságának köszönhetően akár -20 °C-os külső hőmérséklet mellett is. Ez az innovatív, alacsony energiafelhasználású rendszer, melyet azért terveztek, hogy az Ön lakásába ideális hőmérsékletet és használati meleg vizet biztosítson, sokkal tisztább, biztonságosabb, olcsóbb és környezetkímélőbb, mint a gázt vagy elektromos áramot használó alternatív megoldások. Kényelme érdekében, a Panasonic AQUAREA Smart Cloud-dal távolról, akár okostelefonjáról irányíthatja hőszivattyú rendszerét és statisztikákat készíthet a rendszer fogyasztásáról.

Az AQUAREA Smart Cloud CZ-TAW1 jóval többet nyújt a hőszivattyú rendszer internetes vezérlésénél. Az IOS vagy Android okostelefon alkalmazással működő AQUAREA Smart Cloud segítségével a hőszivattyú be- és kikapcsolása, távvezérlővel azonos működtetése, a ház hőmérsékletének beállítása, HMV beállítás és programidőzítés mellett az áramfogyasztás becslése is elvégezhető, mindezek maximum 2 fűtési zónán.

A teljes funkcionalitással rendelkező CZ-TAW1 olyan funkciókkal egészíti ki az AQUAREA rendszert, amelyek további megtakarítást biztosítanak, és egyszerűbbé teszik a rendszer karbantartását. Maximalizálja energia megtakarításait a fűtés, a hűtés és használati melegvíz készítés területén a Panasonic AQUAREA H-generációs hőszivattyúval és az AQUAREA Smart Cloud szolgáltatással!


Az AQUAREA Smart Cloud termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Aquarea Smart és Service Cloud vezérlés

Az Aquarea Smart Cloud sokkal több, mint a fűtőberendezés be- és kikapcsolására alkalmas, szimpla termosztát. Hatékony és egyszerűen kezelhető szolgáltatás, amellyel a fűtési és melegvíz-készítési funkciók teljes palettája - az energiafogyasztás figyelését is beleértve - távolról vezérelhető. Az Aquarea H generációs rendszer vezeték nélküli LAN vagy vezetékes LAN hálózaton keresztül csatlakoztatható a felhőhöz. A felhasználó a Cloud portálhoz csatlakozva távolról működtetheti a berendezés összes funkcióját, valamint másoknak is lehetővé teheti bizonyos távoli karbantartási és figyelési funkciók elérését. Az Aquarea Service Cloud szolgáltatással a telepítést végző szakemberek távolról ellenőrizhetik ügyfeleik fűtési rendszereit.

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  Internet  Control  AQUAREA  Cloud  vezérlés  légkondicionáló  hőszivattyú