proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult az Austrotherm honlapja


2017. március 13.

Mobileszközre és tabletre is optimalizált

A megszokott webhelyen 2017. februárjától új, modern és letisztult külsővel találkozhatnak az Austrotherm honlapjára látogatók. Az oldal az asztali számítógépek mellett mobileszközökre és tabletekre is optimalizált, vagyis a megjelenési forma kisebb és nagyobb kijelzőkön is jól tagolt és átlátható.

Minden épületszerkezethez ajánlanak EPS-t

Padlását szeretné szigetelni, vagy felújít, és új homlokzati hőszigetelőanyagot keres? Nincs más teendője, mint a honlap Alkalmazás menüjében kiválasztani a megfelelő területet – padlás hőszigetelés, vagy homlokzati fal hőszigetelése – és máris megkapja a kívánt információt: termékajánlás, műszaki adatok, beépítési javaslat, és munkatársaink elérhetősége.

A termékleírásokkal, szakcikkekkel, letölthető anyagokkal, vagyis rengeteg tartalommal az a céljuk, hogy vevők, partnerek, érdeklődők számára egy jól használható tudásbázist állítsanak össze, mely megkönnyíti a felhasználó számára az optimális termék kiválasztását.

Megújult az Austrotherm honlapja
 

Cég
Székhely: H-9028 Győr, Fehérvári u. 75.
Telefon: +36 96 515 114
Fax: +36 96 515 120
E-mail:
Web: www.austrotherm.hu
Kruchina Sándor
vezető szaktanácsadó +36 30 226 2993
   
   
   
Az Austrotherm Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Győrben, a házgyár területén kezdődött meg a termelés 1991. márciusában. A folyamatos gyártmányfejlesztés és az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyár beindítását is.
Márkanevek: Austrotherm EPS, Austrotherm XPS, Expert, Expert Fix, Expert Drén, Expert geodrén, Grafit
További hírek a Polisztirol szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Austrotherm  honlap  új  weboldal