Új Legrand IP66 padlódoboz prospektus

IP66 és IK09 védettségű padlódobozok

A Legrand IP66 és IK09 védettségű padlódobozok robusztus kialakítása és hatékony funkciói ideális megoldást nyújtanak olyan környezetben, ahol nagyobb mennyiségű víz vagy terhelés érheti a padlófelületet. A padlódobozok zárt állapotban biztosítják az IP66-os védelmet, viszont kábelkivezető segítségével is IP54-es védettséget nyújtanak. A 4 modulos férőhelyre például 2db dugalj vagy 1 db dugalj és 2 db informatikai csatlakozóaljzat köthető be.

A prospektus bemutatja a padlódobozok alkalmazási területeit, képekkel és műszaki adatokkal segíti a szakembereket mind a tervezésnél, mind a kivitelezésnél. A prospektus tartalmaz egy katalógus oldalt is, ahol megtalálhatóak a termékek cikkszámai is.

További részletek: http://legrand.hu/termekek/padlodobozok/padlodobozok#ip66-padlodobozok

A hírben szereplő termékek
Legrand padlódobozok
 
Legrand padlódobozok

A Legrand padlódobozok mind betonba, mind pedig álpadlóba kiválóan szerelhetők, ergonomikus kialakításúak és tökéletesen beleolvadnak környezetükbe. Kétféle típus érhető el, az állítható magasságú, és a kifejezetten vékony födémű helyiségekbe építhető csökkentett magasságú. A kínálatban a hagyományos padlódobozokon kívül megtalálható perem nélküli és kerek padlódoboz, a műanyag fedélen kívül pedig rozsdamentes acél és sárgaréz bevonatú padlódoboz is elérhető. A moduláris padlódobozok szerelvénykelyhekkel felszereltek, melyek 45x45 mm-es Program Mosaic-kal szerelvényezhetők, mind erős- mind gyengeáramú csatlakozóaljzatokkal. 

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Elektromos padlócsatornák, padlódobozok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...