A KONE újgenerációs tervezőeszközei felvonókhoz

A KONE újgenerációs tervező eszközei felvonókhoz

Tervezze meg okos felvonóját a legapróbb részletekig

Tegye egyedivé, növelje ingatlana értékét és nyújtson kiemelkedő felhasználói élményt egy okos KONE felvonóval. A KONE liftmodernizációs megoldásaival hozzon létre olyan egyedi kialakítást, amely illeszkedik meglévő épületének igényeihez és használatához.

Online tervezőeszközök a KONE MonoSpace® 300, 500, 700 DX és a KONE TranSys® DX személy- és áruszállító felvonókhoz.

KONE Elevator Planner
KONE Elevator Planner

KONE Elevator Planner

Tervezze meg a felvonó konfigurációját és az aknaméreteket a projekthez. Töltse le a személyre szabott CAD és BIM fájlokat és a berendezés specifikációit a lifthez.
KONE Elevator Planner

KONE Car Designer
KONE Car Designer
KONE Car Designer

Nézze meg a KONE design témáit vagy hozza létre saját fülkebelsőjét az anyagok, fények, kiegészítők egyedi kombinációjával és keltse életre elképzeléseit a 3D modellezés segítségével.
KONE Car Designer

Keltse életre fülketerveit a magával ragadó virtuális és kibővített valóság élményével, melyeken keresztül bemutathatja ügyfeleinek a felvonókkal kapcsolatos elképzeléseit.
Google Play / App Store

A hírben szereplő termékek
KONE MonoSpace® DX felvonók
 
KONE MonoSpace® DX felvonók

Változatos megjelenésű, gépház nélküli személyfelvonó-család alacsony és közepes méretű lakóházakhoz, kereskedelmi- és irodaépületekhez. Az új generációs KONE MonoSpace® DX a KONE MonoSpace® felvonót ötvözi a digitális konnektivitással, így teszi az épületet jövő-biztossá. Ökohatékony KONE EcoDisc® emelőrendszerével, tartós LED világításával, regeneratív energia-visszatápláló és energiatakarékos készenléti megoldásaival energiát takarít meg, csökkenti az épület ökológiai lábnyomát és megfelel a „LEED” és „BREEAM” minősítés kritériumainak. Emellett a KONE digitális platformján, valamint biztonságos alkalmazás-programozási felületein (API) keresztül új megoldásokhoz és szolgáltatások teljes tárházához fér hozzá, melyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a mindennapokat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KONE TranSys™ DX felvonók
 
KONE TranSys™ DX felvonók

Tartós személy- és teherfelvonó tömegközlekedési csomópontokhoz, kereskedelmi és egészségügyi épületekhez. Az új generációs KONE TranSys™ DX újrafogalmazza a nagy igénybevételre tervezett felvonók iránti elvárásokat. A kompakt KONE EcoDisc® motorhajtás, valamint a több paneles ajtók helyet szabadítanak fel az aknában akár egy nagyobb felvonó számára is. A szélesre nyíló ajtók, a precíz szintbeállás és a nagy küszöbterhelhetőség növeli az utas- és teherforgalom hatékonyságát. Ökohatékony KONE EcoDisc® emelőrendszerével, tartós LED világításával, regeneratív energia-visszatápláló és energiatakarékos készenléti megoldásaival energiát takarít meg, csökkenti az épület ökológiai lábnyomát és megfelel a „LEED” és „BREEAM” minősítés kritériumainak. Emellett a KONE digitális platformjának, valamint az applikáció-programozási felületeknek (API) köszönhetően a teherfelvonó minden eddiginél egyszerűbben integrálható az épület tervezett rendszerébe.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Gyártóspecifikus építési szoftverek
Gyártóspecifikus építési szoftverek
Teherfelvonók, teheremelők
Teherfelvonók, teheremelők
Személyfelvonók
Személyfelvonók
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Felvonók, mozgólépcsők
Felvonók, mozgólépcsők
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...