Új termékbemutató videó a TA-Modulator nagy precizitású nyomásfüggetlen szabályozó szelepről

Az IMI TA-Modulator szelepe alkalmas a tökéletes térfogatáram, illetve hőmérséklet beállításra a hűtési és fűtési rendszerekben

Az EQM karakteresztikájú TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelep az új, digitálisan konfigurálható TA-Slider szelepmozgatóval bármilyen épületautomatizálási rendszerbe illeszthető. A TA-Sliderrel kiegészített TA-Modulator kiemelkedő pontosságának köszönhetően a rendszer mindig csak a tervezett hőmérséklet biztosításához szükséges teljesítményt adja le. A TA-Modulatorral nagyon kis térfogatáramok is pontosan szabályozhatók. A TA-Modulator nyomásfüggetlen szelep, ami azt jelenti, hogy a rendszerben fellépő nyomáskülönbség változástól függetlenül állandó térfogatáramot és pontos szabályozást biztosít. A Ta-Modulator használatával mind a tervező, mind a kivitelező, mind pedig az épülettulajdonos számos előnyhöz jut. Az IMI Hydronic Engineering alábbi új videójában szemléletes és részletes információk kaphatók TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelepről és előnyeiről:A TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelepek adatait, műszaki adatlapját letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
TA-Modulator DN15-32 kombinált szabályozó és beszabályozó szelep
 
TA-Modulator kombinált szabályozó és beszabályozó szelepek

A TA-Modulator egy nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep folyamatos szabályozáshoz. Az új egyedi kialakítású EQM karakterisztika nagyon pontos hőmérsékletszabályozást biztosít. A szelep lineáris, proporcionális vagy 3-pont szabályozású szelepmozgatókkal kompatibilis. A beépített nyomáskülönbség szabályzó kiemelkedő szabályozási pontosságot, stabil szabályozást és a térfogatáram automatikus korlátozását biztosítja. A térfogatáram és a rendelkezésre álló nyomáskülönbség mérése lehetővé teszi a rendszeroptimalizálást és diagnosztikát.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
TA-MODULATOR - új folyamatos szabályozású, nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep
TA-MODULATOR - új folyamatos szabályozású, nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep
Az IMI Hydronic Engineering legújabb termékét szeretni fogja, ha utálja a pontatlanságot
TA-MODULATOR - új folyamatos szabályozású, nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep
Kategóriák
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Hidraulikai beszabályozó szelepek
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...