proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új termékbemutató videó a TA-Modulator nagy precizitású nyomásfüggetlen szabályozó szelepről


2017. július 20.

Az IMI TA-Modulator szelepe alkalmas a tökéletes térfogatáram, illetve hőmérséklet beállításra a hűtési és fűtési rendszerekben

Az EQM karakteresztikájú TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelep az új, digitálisan konfigurálható TA-Slider szelepmozgatóval bármilyen épületautomatizálási rendszerbe illeszthető. A TA-Sliderrel kiegészített TA-Modulator kiemelkedő pontosságának köszönhetően a rendszer mindig csak a tervezett hőmérséklet biztosításához szükséges teljesítményt adja le. A TA-Modulatorral nagyon kis térfogatáramok is pontosan szabályozhatók. A TA-Modulator nyomásfüggetlen szelep, ami azt jelenti, hogy a rendszerben fellépő nyomáskülönbség változástól függetlenül állandó térfogatáramot és pontos szabályozást biztosít. A Ta-Modulator használatával mind a tervező, mind a kivitelező, mind pedig az épülettulajdonos számos előnyhöz jut. Az IMI Hydronic Engineering alábbi új videójában szemléletes és részletes információk kaphatók TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelepről és előnyeiről:A TA-Modulator szabályozó és beszabályozó szelepek adatait, műszaki adatlapját letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1037 Budapest, Kunigunda u. 60.
Telefon: +36 1 453 6060
Fax: +36 1 453 6070
Web: http://www2.imi-hydronic.com/hu/
Dudás István
projekt menedszer +36 30 933 3671
   
   
Az IMI International Kft.-t, illetve annak jogelődjét 1990-ben hozta létre az angol multinacionális IMI plc., elsősorban rézidomok gyártására. Nem sokkal később bővült a tevékenység: elindult a hazai és külföldi forgalmazás, majd a termékkínálatban megjelentek a vörösrézcső rendszerek. A sikeres bevezetés után a cég rövid időn belül piacvezető lett.
Nem elsősorban forgalmaznak, hanem inkább hozzáadott értéket képviselő megoldásokat nyújtanak partnereiknek. Ügyfélcentrikus kiszolgálásukat egy rugalmas logisztikai háttér biztosítja.

Az értékesített termékekhez kapcsolódóan az alábbi szolgáltatásokkal segítik vevőiket:
- Hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozása
- Műszaki tanácsadás
- Oktatások, továbbképzések
Márkanevek: IMI Pneumatex, IMI TA, IMI Heimeier
Hír
TA-MODULATOR - új folyamatos szabályozású, nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep
2016.03.29    
További hírek a Hidraulikai beszabályozó szelepek termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  IMI  Hydronic  Engineering  nyomásfüggetlen  TA-Modulator  szabályozószelep  TA-Slider  szelepmozgató  épületautomatizálás