proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Hungaro-Rim 2010 Kft. termékeivel bővült a katalógus


2015. június 30.

Irodaszék és irodabútor a legmagasabb ergonómiai követelményeknek megfelelően

 
A Hungaro-Rim 2010 Kft. közel 15 éve foglalkozik Magyarországon irodaszékek, tárgyaló- és konferencia székek, relax bútorok kizárólagos képviseletével. A cég olyan nemzetközi márkák képviselője, mint a német Dauphin, a cseh Rim és a svájci Züco.

A Hungaro-Rim 2010 Kft. nem csak székeket és ülőbútorokat forgalmaz, hanem az egészséges ülést, a kényelmes és hatékony ülőmunka végzést teszik egyre több ember számára elérhetővé a személyes igényeikre szabva.

Gyártó cégeik a világ minden tájáról híres tervezőkkel dolgoznak együtt, és azon kísérleteznek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek egyedülállóak a piacon, valamint ergonómiailag hosszú távon kényelmesen legyenek használhatóak.

Minden termékük minősített (ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 18001:2007), és megfelel a szigorú előírásoknak.

A Hungaro-Rim 2010 Kft. egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg: hosszú távon is lehet egészségesen ülni és dolgozni.

Alkalmazási területek
 

Irodák

Konferencia termek
  Tárgyalók
Váró helyiségek

Szemináriumi helyiségek

A hír alatti termékképekre kattintva bővebben olvashat a Dauphin, RIM és Züco irodabútorokról, vagy megírhatja árajánlatkérését, információkérését, katalóguskérését a Hungaro-Rim 2010 Kft. munkatársának az alábbi gombok segítségével.
 
 

Termék
Termékcsalád  Dauphin irodabútorok

A német Dauphin a világ vezető irodaszék gyártója. A Közel 100 éves múlttal rendelkező családi vállalat az ergonómiára, az élet és a munkakörülmények javítására építette fel birodalmát, melynek központjában mind a mai napig megmaradt az ember. Szerte a világon a Dauphin neve egyet jelent az ergonomikus üléssel. Legyen ez a hely iroda, otthoni dolgozószoba, konferenciaterem vagy recepciós pult, a legfontosabb, hogy megoldást nyújtsanak a legoptimálisabb üléshez. A vállalat meggyőződése, hogy az ergonómia elengedhetetlen feltétele a jó design. Ezért külső tervező csapat segíti munkájukat, melynek eredménye, hogy minden ember megtalálja a saját igényének megfelelő és különböző munkahelyi környezetben kiválóan alkalmazható, ergonomikus kialakítású irodai forgószéket.

Termékcsalád  RIM irodabútorok

A RIM az egyik legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalat az Európai piacon. A legjobb cseh ipari hagyományokra épülő RIM-Cz spol. s r.o. 20 éve alakult Csehországban. A cég filozófiája, hogy olyan kényelmes, és ergonomikus ülőbútorokat, irodabútorokat gyártson, amivel megkönnyíti a mindennapi ülőmunka végzést, és hogy egyre több ember tapasztalhassa meg: igenis lehet egészségesen ülni, és dolgozni. A cég működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termék széles használhatósága, a természetet kímélő környezettudatos gyártás, valamint a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A ma már több mint 20 európai országban forgalmazott minőségi termékek rendkívül jó ár/érték arányt képviselnek.

Termékcsalád  Züco irodabútorok

A piac felső szegmensét képviselő svájci Züco márka olyan felsővezetőknek készít ülőbútorokat, akik a kiváló minőséget és megbízhatóságot keresik. A Züco gyár kifejezetten arra szakosodott, hogy magas minőségű bőr feldolgozással állítson elő exkluzív ülőbútorokat. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kárpitozás, és varrás területén, ezáltal maximálisan megfelel minden követelménynek az ülőbútorok piacán. Számos választási lehetőség van anyagban és színekben egyaránt, és ezek kombinációja hoz egy új szintű kényelmet és stílust az irodai környezetbe. Az ülőbútoraikat a svájci minőség és megbízhatóság fémjelzi. Ezért ez a legkedveltebb ülőbútorokat gyártó márka az Európai piacon.

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Andráska Csaba
kereskedelmi vezető +36 30 184 7033
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Kulcsszavak:  Hungaro-RIM  irodabútor  irodaszék  Dauphin  RIM  Züco  Zueco