Elkészült a Hauff-Technik Hungária Kft. professzionális weboldala

Magas szintű tájékoztatás, rendkívül könnyű felhasználhatóság

A honlap elkészítésének legfontosabb célja a szakszerű segítségnyújtás volt. A német kollégákkal történő együttműködésnek köszönhetően az új honlap igazodik a tervezői, kivitelezői, és a beruházói igényekhez, a magas szintű tájékoztatás mellett biztosítva a rendkívül könnyű felhasználhatóságot. Adatlapok, tanúsítványok, műszaki rajzok, valamint mérettáblázatok egy kattintással letölthetők.
Még egyszerűbbé tették a rendelési, tervezési folyamatokat: adja meg a kívánt méreteket, és megadják Önnek a javasolt tömítési lehetőségeket. Egyszerűen írja be a védőcső vagy magfurat méretét, és a tömíteni kívánt kábelek/csövek darabszámát, illetve átmérőjét, és a konfigurátor megadja a helyes tömítés kódját, szakmai leírással együtt. Ezzel kizárják a hiba lehetőségét, és garantálják a megfelelő tömítettséget.

Amennyiben tovább folytatja a keresgélést, a kívánságlistához adható a termék, visszatérve pedig lehetőség van az összegzett ajánlatkérés vagy megrendelés cég felé történő továbbítására.
A minőségért keményen meg kell dolgozni, akárcsak az innovációkért, valamint azért, hogy teljes egészében az ügyfelekre és azok problémáira lehessen koncentrálni. Ezekért tenni kell, ez pedig csakis összefogással, valamint megfelelő arányú tapasztalattal és újítási kedvvel lehetséges.
A vállalat rendszeresen szerez tanúsítványokat és kér értékeléseket. Megszerezték például a DIN ISO 9001:2008 minőségirányítási tanúsítványt, illetve 2010 óta minden évben a leginnovatívabb vállalatok közé tartozik a "TOP100 - die innovativsten Mittelständler" (A 100 leginnovatívabb középvállalat) versenyben.

A Hauff-Technik továbbra is mozgásban marad, a megállás ugyanis egyenlő a visszalépéssel. Nyitottak az újdonságokra, és aktívan ösztönzik a változásokat.

Kategóriák

Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Passzív tűzvédelmi termékek
Passzív tűzvédelmi termékek
Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Tűzoltó rendszerek, passzív tűzvédelmi termékek
Tűzoltó rendszerek, passzív tűzvédelmi termékek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...