proidea.hu online termékinformációs katalógus

Elkészült a Hauff-Technik Hungária Kft. professzionális weboldala


2017. szeptember 15.

Magas szintű tájékoztatás, rendkívül könnyű felhasználhatóság

A honlap elkészítésének legfontosabb célja a szakszerű segítségnyújtás volt. A német kollégákkal történő együttműködésnek köszönhetően az új honlap igazodik a tervezői, kivitelezői, és a beruházói igényekhez, a magas szintű tájékoztatás mellett biztosítva a rendkívül könnyű felhasználhatóságot. Adatlapok, tanúsítványok, műszaki rajzok, valamint mérettáblázatok egy kattintással letölthetők.
Még egyszerűbbé tették a rendelési, tervezési folyamatokat: adja meg a kívánt méreteket, és megadják Önnek a javasolt tömítési lehetőségeket. Egyszerűen írja be a védőcső vagy magfurat méretét, és a tömíteni kívánt kábelek/csövek darabszámát, illetve átmérőjét, és a konfigurátor megadja a helyes tömítés kódját, szakmai leírással együtt. Ezzel kizárják a hiba lehetőségét, és garantálják a megfelelő tömítettséget.

Amennyiben tovább folytatja a keresgélést, a kívánságlistához adható a termék, visszatérve pedig lehetőség van az összegzett ajánlatkérés vagy megrendelés cég felé történő továbbítására.
A minőségért keményen meg kell dolgozni, akárcsak az innovációkért, valamint azért, hogy teljes egészében az ügyfelekre és azok problémáira lehessen koncentrálni. Ezekért tenni kell, ez pedig csakis összefogással, valamint megfelelő arányú tapasztalattal és újítási kedvvel lehetséges.
A vállalat rendszeresen szerez tanúsítványokat és kér értékeléseket. Megszerezték például a DIN ISO 9001:2008 minőségirányítási tanúsítványt, illetve 2010 óta minden évben a leginnovatívabb vállalatok közé tartozik a "TOP100 - die innovativsten Mittelständler" (A 100 leginnovatívabb középvállalat) versenyben.

A Hauff-Technik továbbra is mozgásban marad, a megállás ugyanis egyenlő a visszalépéssel. Nyitottak az újdonságokra, és aktívan ösztönzik a változásokat.
 

Cég
Székhely: H-3700 Kazincbarcika, Jókai tér 5.
Telefon: +36 48 513 069
Fax: +36 48 513 068
E-mail:
Web: www.hauff-technik.hu
Nagy Andrea
értékesítési vezető +36 30 696 4976
   
   
   
A Hauff-Technik GmbH. a kábel és csőátvezetési technológiában az európai piacon már több mint 65 éve jelen van és napjainkban is folyamatosan fejleszti a termékeit. Magyarországon közel 10 éve van jelen a kivitelezői építőiparban. A Hauff-Technik Hungária Kft. 2009 májusától a Hauff-Technik GmbH. kábel- és csőtömítési rendszereket gyártó vállalat magyarországi kizárólagos képviselete.
Kulcsszavak:  Hauff-Technik  weboldal  honlap  konfigurátor  tömítés  födémátvezetés  falátvezetés  tetőátvezetés  szennyvízátvezetés  házbevezetés  földelés  villámvédelem  tűzvédelem