proidea.hu online termékinformációs katalógus

Alkalmazástechnikai útmutatókkal és CAD fájlokkal bővült a Büsscher & Hoffmann Kft. ProIDEA megjelenése


2018. október 03.

Helyes rétegfelépítésekkel és csomóponti kialakításokkal támogatják a szakembereket

Az alkalmazástechnikai útmutatókban megtalálhatók a Büsscher & Hoffmann gyártmányú bitumenes lemezekkel készülő új tetőszigetelések, tetőfelújítások és mélyépítési szigetelések legfontosabb tervezési és kivitelezési elvei. Ezeket az elveket az ÉMSZ által kiadott tervezési és kivitelezési irányelvekkel összhangban fogalmazták meg.

Az alkalmazástechnikai kiadványok célja, hogy bemutassa a bitumenes lemezekkel készülő tető- és mélyépítési szigetelési ismereteket, valamint segítséget nyújtson a szakembereknek a gazdaságos felhasználáshoz. Bemutatják a helyes rétegfelépítéseket és javasolt csomóponti kialakításokat. Az ismertetett elvek és a leírt technológiai folyamatok betartása elősegíti a helyes beépítést, és adott esetekben kizárja a Büsscher & Hoffmann vízszigetelő lemezek hibás alkalmazásának lehetőségét.

Az alkalmazástechnikai útmutatók mellett csomópontokat és rétegrendeket tartalmazó CAD fájlok is feltöltésre kerültek. A több CAD rajzot is tartalmazó mappák közvetlenül a termékcsoportoknál érhetők el zip formátumban.

Talajnedvesség elleni szigetelés
Talajnedvesség elleni szigetelés egy réteg bitumenes lemez szigeteléssel, határoló falszerkezet szigetelés csatlakozása külső oldali szigetelésnél.


Az alkalmazástechnikai útmutatókat és CAD fájlokat letöltheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Büsscher & Hoffmann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1095 Budapest, Soroksári út 1. 4.lépcsőház III/3.
Mobil: +36 30 578 0501
E-mail:
Web: https://www.bueho.com/hu/
Roszkopál Miklós
műszaki információk +36 30 357 0507
   
   
A Büsscher & Hoffmann GmbH Ausztria piacvezető cége a bitumenes lemezek piacán. Évente 16 milló m² terméket gyárt és szállít Európa szerte, így Magyarországra is. A 2011-ben alapított Büsscher & Hoffmann Kft. Magyarország egyik fontos piaci szereplője. Az anyavállalat kiváló minőségű termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Fő irányvonal a modifikált termékek piaca és ennek megfelelően a különleges termékek eladása. Jelentős piaci hányaddal rendelkezik a hidak szigetelésében. A Büsscher & Hoffmann Kft. kiemelten figyel a tervezők és a beruházók tájékoztatására, a szakemberek műszaki tanácsadására. Tervezési és beépítési útmutatóval, tanáccsal látja el a hozzájuk fordulókat. A termékeik a magyarországi építőanyag kereskedőknél elérhetőek.
Márkanevek: Barutekt, Baruplan, Duralbit, Aluplan, Baruplast, Büscherit
Kulcsszavak:  Büsscher  Hoffmann  CAD  DWG  alkalmazástechnikai  útmutató  rétegrend  csomópont  rétegfelépítés  alkalmazástechnika