proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Bau Dekor Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2018. április 16.

Szegélylécek, hideg- és melegburkolati profilok, padlóalátétek és különböző dekorációs termékek forgalmazása

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A jelenleg 10 főből álló cég irodájában 4 fő, a raktárban 3 fő dolgozik, a vevőkkel 3 területi képviselő tartja a kapcsolatot, a kiszállításokat - szerződéses alapon - professzionális fuvarozó cégek végzik. Az iroda, valamint az új, minden igényt kielégítő 1300 m²-es raktár a XVII. és a XVI. kerület határán található, az M0-s körgyűrű közvetlen közelében.
Országos szinten több mint 300 kiskereskedelmi partnerrel dolgoznak együtt, ezen kívül néhány határon túli vevő is van. A kiskereskedelmi vásárlók mellett található több nagykereskedelmi cég, áruházlánc és barkácsáruház is.

A Bau Dekor Kft. piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. A termékkínálat folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
A beszerzési stratégia alapja, hogy a termékeket közvetlenül a gyártóktól vásárolják. Több kulcsfontosságú termék saját márkanéven érhető el, ezek kifejezetten a cég számára kerülnek le a gyártósorról. A vállalat által forgalmazott egyéb termékmárkák közül többnél is kizárólagossággal rendelkeznek az országban.

A Bau Dekor Kft. magyarországi képviselője és tagja egy nemzetközi érdekképviseleti csoportnak, melyek tagjai hasonló területen érdekelt, országos lefedettséggel rendelkező forgalmazók a következő országokból: Albánia, Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia.
A Bau Dekor Kft. ProIDEA online termékinformációs katalógusban szereplő termékeinek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Bau Dekor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2142 Nagytarcsa, Felső ipari körút 5/C
Mobil: +36 30 500 9767
E-mail:
Web: www.baudekor.hu
Horváth András
Üzletfejlesztési és projekt menedzser +36 30 161 0031
   
   
A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A cég piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. 2019-től minőségi laminált padlókat, PVC mentes padló- és falburkolatokat is forgalmaz. Termékkínálat a folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
Márkanevek: Arbiton, Classen, Döllken, Foliarex, Festor, Cezar, Ceramin, Arteo
Kulcsszavak:  Bau  Dekor  burkolati  profilok  szegélylécek  szegőlécek  szegélyek  profilok  élvédők  hidegburkolati  profil  élvédő  szegőléc  szegély  padlóprofil  hajlaterősítő  szalag  hidegburkolat  padlóalátétek  tetőfólia