A Bau Dekor Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Szegélylécek, hideg- és melegburkolati profilok, padlóalátétek és különböző dekorációs termékek forgalmazása

A Bau Dekor Kft. 2012 januárjában alakult. A jelenleg 10 főből álló cég irodájában 4 fő, a raktárban 3 fő dolgozik, a vevőkkel 3 területi képviselő tartja a kapcsolatot, a kiszállításokat - szerződéses alapon - professzionális fuvarozó cégek végzik. Az iroda, valamint az új, minden igényt kielégítő 1300 m²-es raktár a XVII. és a XVI. kerület határán található, az M0-s körgyűrű közvetlen közelében.
Országos szinten több mint 300 kiskereskedelmi partnerrel dolgoznak együtt, ezen kívül néhány határon túli vevő is van. A kiskereskedelmi vásárlók mellett található több nagykereskedelmi cég, áruházlánc és barkácsáruház is.

A Bau Dekor Kft. piacvezető helyen áll a különböző típusú szegélylécek, profilok, valamint az XPS padlóalátétek értékesítésében. A termékkínálat folyamatosan bővül, követve az építőipari trendeket, innovációkat.
A beszerzési stratégia alapja, hogy a termékeket közvetlenül a gyártóktól vásárolják. Több kulcsfontosságú termék saját márkanéven érhető el, ezek kifejezetten a cég számára kerülnek le a gyártósorról. A vállalat által forgalmazott egyéb termékmárkák közül többnél is kizárólagossággal rendelkeznek az országban.

A Bau Dekor Kft. magyarországi képviselője és tagja egy nemzetközi érdekképviseleti csoportnak, melyek tagjai hasonló területen érdekelt, országos lefedettséggel rendelkező forgalmazók a következő országokból: Albánia, Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia.
A Bau Dekor Kft. ProIDEA online termékinformációs katalógusban szereplő termékeinek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Bau Dekor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

ProfiFloor padlóalátétek laminált padlóhoz padlófűtéssel ProfiFloor padlóalátétek laminált padlóhoz hagyományos fűtéssel ProfiFloor padlóalátétek LVT padlókhoz, szőnyegpadlóhoz Parafa 2 mm padlóalátét
 
ProfiFloor padlóalátétek
4 termék

A padlóalátétek elsődleges feladata a fa alapanyagú burkolat élettartamának megnövelése. Ehhez a padlóalátétnek megfelelő sűrűséggel, teherbírással, aljzatkiegyenlítő-hatással és párazáró képességgel kell rendelkeznie. A padló megvédésén és élettartamának maximalizálásán kívül a modern padlóalátétek számos kényelmi funkciót kínálnak.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ProfiWall hajlaterősítő szalag
 
ProfiWall hajlaterősítő szalag

A hajlaterősítő szalag egy összetett tömítési rendszer része a vízszigeteléssel, a csemperagasztóval és a burkolólappal együtt a vizes helyiségek (pl. fürdőszoba) vízszigeteléshez. A sarkokba, élekbe és a dilatációknál elhelyezett rugalmas szalagok alkalmazásával biztonságos vízzárás alakítható ki.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Foliarex tetőfóliák
 
Foliarex tetőfóliák

A tető építése vagy felújítása során a tetőfóliák beépítése ma már alapvető része lett az építési folyamatnak. A tetőfóliák alapfeladata a szigetelőanyag megóvása, hosszútávú és magas fokú szigetelő képességének fenntartása, valamint a cserepek közötti réseken beszivárgó, illetve visszaáramló nedvesség, pára, por és porhó elleni védelem. Ebből kifolyólag tetőfólia használata szükséges mind a szigetelőanyag külső, mind a belső felén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ProfiFloor padlóprofilok ProfiWall hidegburkolati profilok
 
Burkolati profilok
2 termék

Szegélylécek, hideg- és melegburkolati profilok, valamint különböző dekorációs termékek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Fagyapot és parafa szigetelések
Fagyapot és parafa szigetelések
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Műanyag szigetelőlemezek
Műanyag szigetelőlemezek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...