proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megnyitott a B&K Kft. webáruháza


2014. április 22.

Elérhető a cég termékválasztékának jelentős része

A piaci változásokat figyelembe véve, és a partnerek igényeit szem előtt tartva, a B&K Kft. megnyitotta virtuális áruházának kapuit. A www.bandkaruhaz.hu oldalon elérhető a cég termékválasztékának jelentős része. Sőt, egyes cikkek kizárólag ezen a felületen lesznek megvásárolhatók.
Az árufeltöltés folyamatos, de már most érdemes meglátogatni az áruházat, hiszen több mint 300 termék és áruháznyitási akció várja az érdeklődőket.
Címszavakban a már bekerült termékkörökről: akadálymentesítés eszközei, infravezérlésű csaptelepek, WC- és piszoáröblítők, kézszárítók és hajszárítók, ivókutak, papír- és folyékonyszappan adagolók, termokeverők, hulladékgyűjtők. És még számtalan épületgépészeti, szaniter és higiéniai termék.
Nézzen be Ön is a B&K Kft. virtuális üzletébe, böngésszen termékei között! Tájékozódjon az árakról, a termékek műszaki paramétereiről!

 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  B&K  Kft  webáruház