Elkészült az AUMÜLLER új DCT (Direct Configuration Tool) konfiguráló szoftvere

Megújult a Direct Configuration Tool konfigurációs szoftver – fotó: ©Aumüller

A szoftvert kifejezetten ajánlják tűzvédelmi tervezőknek, telepítőknek, karbantartóknak és üzemeltetőknek. Nagy hasznukra lehet az RWA vagy természetes szellőztető rendszerek kialakításában, telepítésében, meglévő rendszerek átprogramozásában és hibák feltárásában.

Az AUMÜLLER Aumatic, RWA és szellőztetési specialista, alapvetően átdolgozta és megújította az RWA- vagy szellőztető vezérlőegységek és motorosablak hajtások konfigurálására szolgáló szoftverét. Ennek eredménye, hogy az RWA motorosablak működtetések és az RWA vezérlőegységek felhasználóbarát beállítása egy szoftveren belül vált lehetővé.

A mostantól elérhető Direct Configuration Tool azaz DCT egy közös és felhasználóbarát felület alatt egyesíti az Alpha és az UniPC konfigurációs eszközöket, amelyek korábban csak külön-külön voltak elérhetőek. Ezáltal még kényelmesebbé és gyorsabbá válik az Aumüller RWA- és szellőzésvezérlők és ablakhajtások konfigurálása az üzembe helyezés vagy a módosítások során.

A meghajtómotorok konfigurálására szolgáló "Drives" eszköz új és világos felhasználói felülettel és intuitív menüvezérléssel nyűgöz le. A gyorsabb betöltési idők jelentős időmegtakarítást eredményeznek a konfigurálás során. Ezen kívül a Drives optimalizált diagnosztikai funkciókkal rendelkezik a paraméterezési felület állapotfelügyeletével és például a löket vagy a ciklusok kiolvasásával.

Az átállás egyszerű

Az "Alpha"-ról vagy "UniPC"-ről való átálláshoz mindössze annyit kell tennie, hogy letölti a DCT-t a számítógépére, és kiválasztja a szükséges beépülő modulokat* a meglévő vezérlőegységekhez és meghajtókhoz. A DCT Windows alatt és most már MacOS alatt is fut.

Az új DCT szoftver asztali verziója ingyenesen letölthető a www.aumueller-gmbh.de/downloads/software weboldalról. A szoftver nyelve az alkalmazás elindítását követően módosítható.

Az Aumüller Aumatic GmbH. új DCT szoftvereszköze még kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a nyílászáró működtetések és az RWA/SHEV- vagy szellőzésvezérlő egységek konfigurálását.

* egyes modulok licenc kötelesek

A hírben szereplő termékek
FVUE sorozatú reteszmozgató motorok KS2 sorozatú láncos motorok PLA sorozatú orsós motorok RWA1000 szóló és tandem hő- és füstelvezető készülék
 
AUMÜLLER elektromos mozgató egységek RWA és napi szellőztető rendszerekhez
20 termék

Az AUMÜLLER elektromos ablaknyitó motorok nyílószárnyak, reteszek, mozgatható lamellás zsaluk működtetésére, tűz esetén vésznyitásra, valamint napi komfort szellőztetés biztosítására használt működtető egységek. A termékskálában láncos, orsós, zsalumozgató motorok, karos nyitómotorok, reteszmozgatómotorok, valamint szóló és tandem hő- és füstelvezető készülékek egyaránt megtalálhatók, többnyire 24 V egyenáramú változatban, de 230 V váltóárammal működő motorok is előfordulnak közöttük. A nyitószerkezetek beépítése típustól függően történhet ablakkeretre, nyílószárnyra vagy akár a nyílászáró profiljába rejtve is ablakszerkezetek, mozgatható lamellás zsaluk és felülvilágítók nyitására. Az elegáns formatervezés, adott esetben a rejtett elhelyezés a motorok igényes építészeti környezetben való alkalmazását teszi lehetővé. Az AUMÜLLER motorok speciális önálló használatra- és csoportos használatra egyaránt programozható kivitelűek, így küszöbölve ki a hely-, szerelés-, és költség igényes kiegészítő elektronikai modulokat. Az AUMÜLLER két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: AUMÜLLER ferralux és AUMÜLLER vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
EMB7300 hő- és füstelvezető vezérlőközpont AUMÜLLER nyomógombok RWA és napi szellőztető rendszerekhez EMB8000+ hő- és füstelvezető vezérlőközpont AUMÜLLER érzékelők és jeladók RWA és napi szellőztető rendszerekhez
 
AUMÜLLER vezérlések és jeladók RWA és napi szellőztető rendszerekhez
6 termék

Az AUMÜLLER ferralux vezérlőrendszerek biztosítják a hajtásokkal ellátott nyílászárókon keresztül tűz esetén a mérges gázok és a füst gravitációs úton történő távozását az épületből, napi szinten pedig a friss levegőt ellenőrzött természetes szellőztetés formájában, mely egyúttal az energiaköltségek csökkentését is eredményezi. Az Aumüller két témakörre választja a hő- és füstelvezető (RWA) és napi szellőztetésre szolgáló termékeit: AUMÜLLER ferralux és AUMÜLLER vent. A két termékcsoportban azonos termékek is előfordulnak, ha mindkét funkcióra alkalmasak.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Gyártóspecifikus épületvillamossági szoftverek
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Szoftverek, plotterek
Szoftverek, plotterek
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...