proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ariston Gáz-Spór Számláló 2015


2015. október 12.

A kalkulátor segítségével kiszámolható a megtakarítás kazán-csere esetén

Sok-sok éve, világszerte családok milliói szavaznak bizalmat az Ariston márkának, hogy javítsa életminőségüket, és egyszerűbbé tegye mindennapjaikat.
Az Aristonnál az energiahatékonyság nemcsak a környezet tiszteletét, védelmét jelenti, hanem egyben a felhasználó pénztárcájának tiszteletét is. Ennek szellemében fejlesztik készülékeiket, hogy azok minél több energiát és pénzt spórolhassanak meg Önöknek. Az alábbi kalkulációval megtudhatja, hogy az Ariston új kondenzációs gázkészülékeivel mennyi pénzt spórolhat meg egy év alatt.

Kalkuláljon az Aristonnal! Megéri!

 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Kulcsszavak:  Ariston  Gáz-Spór  Számláló  kondenzációs  gázkészülék  gázkazán