proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új katalógus jelent meg az ACO földbe telepíthető leválasztókról


2018. március 08.

Olaj- és zsírleválasztó berendezések valamint iszapfogók háromféle alapanyagból

Megjelent az ACO Kereskedelmi Kft. új kültéri leválasztástechnikai katalógusa. A katalógus teljes képet ad a vasbeton, műanyag (PE) és üvegszál erősített műanyag (GRP) zsírleválasztókról és olajleválasztókról, valamint iszapfogó tartályokról és keményítő leválasztókról is. A piacon elérhető legátfogóbb termékkínálat található a kiadványban, hisz különböző terhelési osztályokra, az ACO különböző alapanyagokból kínál műszaki megoldásokat.

Az új katalógust felhasználva aktualizálásra kerültek a ProIDEA oldalakon szereplő kültéri ACO leválasztók információi.

A 68 oldalas katalógust megtekintheti, letöltheti, ha az alábbi képre kattint:

Az egyes termékekhez tartozó információkat megtalálja, ha az alábbi termékfotókra kattint. Ha az ACO kültéri leválasztókkal kapcsolatban árajánlatot, további információt szeretne kérni, küldje el írásban kérdését, kérését az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.
 

Termék
ACO Fapumax P földbe telepíthető keményítő leválasztók

A Fapumax P-B berendezés szippantása a fedlap leemelésével történik. Ezért olyan környezetben érdemes telepíteni ahol a szaghatás nem zavarja a környezetet. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feldlapon keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A Fapumax P-DA berendezésnél a szippantás közvetlen leszívással, a tisztítás pedig beépített mosó fejjel történik (automatikus vezérlés). Szippantáskor és tisztításkor a fedlap leemelése nem szükséges. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feltöltő csatlakozáson keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A szippantás és tisztítás automatikusan futó program, melyet távvezérlő egységről lehet elindítani.

Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 24.
Telefon: +36 24 620 380
Fax: +36 24 620 389
E-mail:
Web: www.aco.hu
Kóczián Ádám
Food & Kitchen Kategória Menedzser +36 24 620 380, +36 30 955 7794
   
   
   
Az ACO Magyarország 1993-ban alakult a német ACO Severin Ahlmann GmbH & Co. KG százszázalékos leányvállalataként. A németországi Rendsburgban 1946-ban alapított anyacég a felszíni vízelvezetési rendszerek világszerte piacvezető gyártója és szállítója. Az évek során jelentősen kiszélesedett mély- és magasépítési termékpalettáját és értékesítési szervezetét az ACO Magyarország a vevői igények magasabb szintű kielégítése céljából 2001 év elején újrastruktúrálta és szakirányú divíziókat hozott létre, valamint bevezette az ISO 9001:2000 minősébiztosítási rendszert.
Márkanevek: ACO
További hírek a Benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  ACO  Kereskedelmi  Kft  leválasztástechnika  kültéri  leválasztó  földbe  telepíthető  leválasztók  olajleválasztó  zsírleválasztó  keményítő  leválasztó  iszapfogó  tartály  Oleopator  iszapfogó  Oleopass  Lipumax  Fapumax