Új katalógus jelent meg az ACO földbe telepíthető leválasztókról

Olaj- és zsírleválasztó berendezések valamint iszapfogók háromféle alapanyagból

Megjelent az ACO Kereskedelmi Kft. új kültéri leválasztástechnikai katalógusa. A katalógus teljes képet ad a vasbeton, műanyag (PE) és üvegszál erősített műanyag (GRP) zsírleválasztókról és olajleválasztókról, valamint iszapfogó tartályokról és keményítő leválasztókról is. A piacon elérhető legátfogóbb termékkínálat található a kiadványban, hisz különböző terhelési osztályokra, az ACO különböző alapanyagokból kínál műszaki megoldásokat.

Az új katalógust felhasználva aktualizálásra kerültek a ProIDEA oldalakon szereplő kültéri ACO leválasztók információi.

A 68 oldalas katalógust megtekintheti, letöltheti, ha az alábbi képre kattint:
Galéria

Az egyes termékekhez tartozó információkat megtalálja, ha az alábbi termékfotókra kattint. Ha az ACO kültéri leválasztókkal kapcsolatban árajánlatot, további információt szeretne kérni, küldje el írásban kérdését, kérését az ACO Kereskedelmi Kft. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.

A hírben szereplő termékek

 
ACO földbe telepíthető zsírleválasztók
3 termék

Földbe telepíthető tartályok, vasbetonból, műanyagból vagy üvegszál erősítéses műanyagból különböző névleges méretekben és terhelésekre. A zsírleválasztók a technológiai vizekben lévő könnyebb fajsúlyú szerves eredetű olajok és zsírok tisztítására alkalmas berendezések.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO földbe telepíthető olajleválasztók
3 termék

Földbe telepíthető tartályok, vasbetonból, műanyagból vagy üvegszál erősítéses műanyagból különböző névleges méretekben és terhelésekre. Az olajleválasztó berendezések lehetnek teljes tisztításúak illetve záportúlfolyós kialakításúak. Az olajleválasztók a csapadék és technológiai vizekben lévő könnyebb fajsúlyú ásványi eredetű olajok és zsírok tisztítására alkalmas berendezések.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ACO Fapumax P földbe telepíthető keményítő leválasztók

A Fapumax P-B berendezés szippantása a fedlap leemelésével történik. Ezért olyan környezetben érdemes telepíteni ahol a szaghatás nem zavarja a környezetet. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feldlapon keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A Fapumax P-DA berendezésnél a szippantás közvetlen leszívással, a tisztítás pedig beépített mosó fejjel történik (automatikus vezérlés). Szippantáskor és tisztításkor a fedlap leemelése nem szükséges. A szippantás és tisztítás után a műtárgyat a feltöltő csatlakozáson keresztül manuálisan kell feltölteni tiszta vízzel. A szippantás és tisztítás automatikusan futó program, melyet távvezérlő egységről lehet elindítani.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Benzinleválasztók, olajleválasztók, zsírleválasztók
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...