proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Rotho Blaas legújabb segédlete faépületekhez


2017. január 27.

A magas minőségű termékek tökéletes megoldást nyújtanak számos építési rendszerhez

Építő részletek tárháza faépületekhez, hogy az elemek egymással együttműködve maximális szerkezeti tartást, termikus-akusztikai, légzárási és időtálló megoldást nyújtsanak.

A katalógus több témakörre épül: facsavarok, fakötések, tetőfóliák, ragasztószalagok, kiegészítők, hangszigetelések, leesés elleni védelem, tartozékok. A Rotho Blaas kínálta magas minőségű termékek tökéletes megoldást nyújtanak számos építési rendszerekhez, tartósságuk és gyors beépítési sebességük garantált.
A Rotho Blaas legújabb segédlete faépületekhez

A Rotho Blaas faépületekhez ajánlott termékeket megtekintheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Rotho Blaas srl munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: I-39040 Cortaccia (BZ), Via Dell'Adige N. 2/1
Telefon: +39 04 718 184 00
Fax: +39 04 718 184 84
E-mail:
Web: www.rothoblaas.com
Petrétei Kornél
Area sales manager +36 70 397 3203
   
   
   
A Rotho Blaas srl egy aktív és dinamikus cég, mely 1991-ben született az Alpok lábainál Dél-Tirolban, Észak-Olaszországban. Az elmúlt 20 évben a Rotho Blaas kötőelem rendszereket, vízzáró- és leesésvédelmi rendszereket fejlesztett, hogy az építőiparban a faépítészet számára intelligens megoldásokat kínáljon.
Kulcsszavak:  Rotho  Blaas  facsavar  fakötés  tetőfólia  ragasztószalagok  kiegészítők  hangszigetelések  leesés  elleni  védelem  rögzítőelemek  rögzítéstechnika