proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor termékek a Jász-Plasztik Autócentrumban


2017. december 11.

A kivitelezés során a vállalat kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre

Uponor termékek a Jász-Plasztik Autócentrumban

A teljes mértékben magyar tulajdonban lévő JP Auto Jászberényben megnyitotta megújult autószalonját, mely több mint 5000 négyzetméteren kínál Európa élvonalába tartozó Mercedes-Benz bemutatóteret és változatos szervizszolgáltatásokat az érdeklődők számára.

Az új autószalonját 2017. júniusban megnyitó Jász-Plasztik Autócentrum a 100%-os hazai tulajdonban lévő Jász-Plasztik Cégcsoport része. A cég Mercedes-Benzzel való együttműködése több mint 20 évre, 1996-ig nyúlik vissza. A minden igényt kielégítő márkaszalon méretei magukért beszélnek. Közel 30000 négyzetméteres telken 5000 négyzetméter alapterületű épület épült, melyből a bemutatótér 1200 négyzetmétert tesz ki. Azonban nem csak a méretek, hanem az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások sokszínűsége és minősége miatt is különleges az új szalon. 10 állásos személyautó- és tehergépjármű-szerviz valamint a jelenleg elérhető legmodernebb technológiát alkalmazó karosszériajavító műhely és fényező üzem is helyet kapott a komplexumban.

A kivitelezés során a vállalat kiemelt figyelmet fordított a környezetvédelemre. Az épületfűtést-hűtést a legmodernebb, leginkább környezetkímélő megoldás segítségével alakították ki. Az új épületben hőszivattyús fűtő-hűtő rendszert alkalmaznak, mely a levegő hőenergiáját hasznosítva télen és nyáron is állandó hőmérsékletet biztosít a létesítmény teljes területén. A beruházó JP Autó az Uponor felület fűtési-hűtési valamint vízellátási rendszereit választotta. Így a megfelelő hőmérsékletet Uponor padló, Uponor Minitec fal és Uponor Renovis mennyezethűtés-fűtési rendszerek biztosítják egész évben. Az új szalon megnyitása a térség gazdaságára is jelentős hatással van. Az 1,5 milliárd forintos, országos szinten is jelentős beruházással a vállalat számos munkahelyet teremt, hiszen a meglévő 150 munkatárs mellett további 15 fővel bővül az autós üzletág.

Uponor termékek a Jász-Plasztik Autócentrumban


Építész: Csörgő Csaba
Épületgépésztervező: Mezei Attila
Fotó: www.alomgyarfotostudio.hu

Uponor Classic padlófűtés előnyei:
 • Kedvező ár/teljesítmény arány
 • Elsősorban nagyterhelésű, nagyforgalmú terekhez
 • Rugalmas és gyors csőfektetés
Uponor Minitec fal- és mennyzetfűtés/hűtés előnyei:
 • Minimális építési magasság
 • Gyors reakcióidő a vékony vakolatnak köszönhetően
 • Univerzális rendszer fali ill. mennyezeti alkalmazáshoz
Uponor Renovis gipszpanel előnyei:
 • Rövid szerelési idő
 • Kiváló minőségű gipszkartonba épített 9,9 x 1,1mm Pe-Xa cső
 • Univerzális rendszer fali ill. mennyezeti alkalmazáshoz
Uponor Uni Pipe Plus előnyei:
 • Varratmentes alumínium réteg a legnagyobb biztonságért
 • Megnövelt hajlékonyság
 • Nagymértékű stabilitás, alacsony hőtágulás
 • 100%-ban oxigéndiffúzió mentes
A projektnél alkamazott Uponor termékekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Classic  padlófűtés  Uponor  Minitec  fal-  és  mennyzetfűtés/hűtés  Uponor  Renovis  gipszpanel  Uponor  Uni  Pipe  Plus