proidea.hu online termékinformációs katalógus

A világon először fűtöttek sátrat intelligens fűtőfóliával


2017. október 11.

A fűtési rendszer nyitott oldalfalak mellett is tökéletesen vizsgázott

Nyitott sátor fűtése intelligens fűtőfóliával


A világon először fűtöttek egy sátrat intelligens fűtőfóliával. A nagy hidegben, nulla szigeteléssel, és a folyamatosan nyitott oldalfalak mellett is tökéletesen vizsgázott a Toma Family Mobil Kft. fűtési rendszere. Nem a levegőt kell fűteni, hanem az embereket és a tárgyakat.

A sátor 2 sarkában alakítottak ki melegedő részeket. 5 méter szélességben és 4 méter magasságban helyezték el függőlegesen az infra fűtőfóliát, hőtükörrel mögötte. Éjszaka a 8°C hideg ellenére is nagyon meleget tudtak biztosítani a vendégek részére.

Nyitott sátor fűtése intelligens fűtőfóliávalA harmadik generációs infra fűtőfólia letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Toma Family Mobil Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.


Cég
Telephely: 1138 Budapest, Úszódaru u. 10. 1/12.
Telefon: +36 20 400 7400
E-mail:
Web: www.futofolia.hu
Web: www.iqotthon.hu
Tóth Tamás
ügyvezető +36 20 400 7400
   
   
   
A Toma Family Mobil Kft. vezette be a magyarországi piacra a legkorszerűbb, legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fűtésrendszert, a harmadik generációs intelligens fűtőfóliát. Az elektromos fűtés korábban még rendelkezett néhány hátrányos tulajdonsággal, mint a magas fogyasztás, a kényelmetlenség vagy a környezetvédelmi szempontok háttérbe szorítása. A harmadikgenerációs fűtőfóliával azonban az infrafűtés maga mögött tudhatja ezeket a hiányosságokat.
Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható mint padlófűtés vagy mint fal-, illetve mennyezetfűtés.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Toma  Family  Mobil  harmadik  generációs  fűtőfilm  fűtőfólia  fűtőfilm  infra  fűtőfilm  intelligens  fűtőfólia  sátorfűtés  infrafűtés