proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerelési videó a Maestro rozettás kilincseihez


2019. július 01.

Különböző műszaki elvárásoknak megfelelően, változatlan formában

Maestro rozettás kilincsek

A Lartech - Maestro Kft. évente több százezer kilincset értékesít lakóparkokba, közületi és magán beruházásoknál, kórházaknak, irodákba. A nyílászárók sokrétűsége, mintázata, műszaki tartalma nagyon különböző, így nem könnyű mindre felszerelhető méretű, azonos formájú kilincset találni.

Szinte minden beruházáson előfordul, hogy egy épületen belül az adott kilincsformának a különböző ajtókon, más és más műszaki tartalommal kell rendelkeznie. A hagyományos beltéri ajtók mellett lehet szó hanggátló, füstgátló, tűzgátló ajtókról, vagy a menekülő útvonalakon található pánikzáras vészkijárati ajtókról.

Sok esetben ezek a kilincsek nem is egy gyártó termékei, így még nehezebb lenne ezt kilincsben lekövetni. Erre kínálnak megoldást a Maestro rozettás kilincsek, mivel ezek nagy valószínűséggel minden ajtótípusra felszerelhetőek. A műszaki tartalmuk változhat az elvárásoknak megfelelően, míg a kilincs formája változatlan.

Fontos, éppen a szabványos felszerelhetőségük miatt, hogy utólag is könnyen - az ajtó károsítása nélkül - cserélhetőek akár másik modellre, akár fix gombra, ami egy használat közben megváltozó igény (beléptető rendszer kialakítása) is megoldható.

Videó a rozettás kilincsek szereléséről: 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Telefon: +36 24 537 175
Fax: +36 24 537 177
E-mail:
Web: www.kilincsek.eu
Web: www.maestro-toloajto.eu
Szöllősy Tamás
ügyvezető igazgató +36 70 773 9269
   
   
   
   
A Lartech-Maestro Kft. a Maestro kilincsek és épületvasalatok mellett, európai kilincsgyártók termékeit hozza forgalomba márkaképviseletként. A Maestro kilincsek 1999 óta vannak jelen a magyar piacon, azóta a hazai piac meghatározó szereplői. A cég büszke arra, hogy az ország legtöbb szakkereskedését (zárszaküzletek, barkácsboltok, ajtószalonok, ajtógyártók) ők látják el kilincsekkel.
Márkanevek: Maestro, Mandelli, FSB, Tupai, DND Martinelli
Kulcsszavak:  Lartech  Maestro  rozettás  kilincs  körrozetta