Szerelési videó a Maestro rozettás kilincseihez

Különböző műszaki elvárásoknak megfelelően, változatlan formában

Maestro rozettás kilincsek
Maestro rozettás kilincsek
A Lartech - Maestro Kft. évente több százezer kilincset értékesít lakóparkokba, közületi és magán beruházásoknál, kórházaknak, irodákba. A nyílászárók sokrétűsége, mintázata, műszaki tartalma nagyon különböző, így nem könnyű mindre felszerelhető méretű, azonos formájú kilincset találni.

Szinte minden beruházáson előfordul, hogy egy épületen belül az adott kilincsformának a különböző ajtókon, más és más műszaki tartalommal kell rendelkeznie. A hagyományos beltéri ajtók mellett lehet szó hanggátló, füstgátló, tűzgátló ajtókról, vagy a menekülő útvonalakon található pánikzáras vészkijárati ajtókról.

Sok esetben ezek a kilincsek nem is egy gyártó termékei, így még nehezebb lenne ezt kilincsben lekövetni. Erre kínálnak megoldást a Maestro rozettás kilincsek, mivel ezek nagy valószínűséggel minden ajtótípusra felszerelhetőek. A műszaki tartalmuk változhat az elvárásoknak megfelelően, míg a kilincs formája változatlan.

Fontos, éppen a szabványos felszerelhetőségük miatt, hogy utólag is könnyen - az ajtó károsítása nélkül - cserélhetőek akár másik modellre, akár fix gombra, ami egy használat közben megváltozó igény (beléptető rendszer kialakítása) is megoldható.

Videó a rozettás kilincsek szereléséről:

A hírben szereplő termékek

Maestro design kilincsek Maestro modern kilincsek Maestro klasszikus kilincsek Maestro rusztikus kilincsek
 
Maestro kilincsek és vasalatok
7 termék

A Maestro kilincsek és vasalatok között a lakossági felhasználásra készült termékek mellett nagy hangsúlyt kapnak a közintézményekben is használható, uniós (német vagy ausztriai) intézmények minősítésével rendelkező projekt termékek, akár tűzgátló kivitelben is. A Maestro kilincsek szinte kivétel nélkül számos technikai változatban elérhetők, egy-egy kilincs-családon belül a normál kulcslyukas belsőajtó-kilincsek mellett legtöbbször megtalálható a cilinderlyukas, gombos (fix és forgó), toalett elfordítós, ovális rozettás vagy a biztonsági ajtókilincs is. Kilincsmodellek zöméből – akár kulcsra zárható – ablakkilincs is elérhető.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Vasalatok, kilincsek
Vasalatok, kilincsek
Tűzgátló, füstgátló, hanggátló nyílászárók, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Tűzgátló, füstgátló, hanggátló nyílászárók, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Fa nyílászárók
Fa nyílászárók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...