proidea.hu online termékinformációs katalógus

Sikafloor padlórendszerek egy egészségesebb és biztonságosabb környezetért


2019. március 28.

A Sika rendszermegoldásai szinte minden projekttípus esetén alkalmazhatók

A Sika padlóbevonati és burkolati megoldásai az épületek és létesítmények különböző funkciójú területein kerülnek alkalmazásra (pl. mechanikai és vegyi anyagokkal szemben ellenálló ipari padlók, élelmiszeripari falak higiéniai követelményekkel, tisztaterek padlói és falai, valamint kereskedelmi és lakóépületek dekoratív padlói és falai).

A Sika padlóbevonati és burkolati megoldásai többféle alapanyag technológián alapulnak, mint például: EP, PUR és PMMA műgyanták; különböző kötőanyag technológiák kombinációi (pl. PUR és cement vagy EP és cement) olyan megoldásokhoz, melyek minden ipari és kereskedelmi felhasználás legsajátosabb követelményeinek is megfelelnek. A Sikafloor termékeket a legújabb követelményeknek, szabványoknak és trendeknek megfelelően tervezik, így azok szinte minden szabályozásnak és előírásnak megfelelnek (pl. MSZ EN ISO 9001 és 14001, AgBB, CE-jelölés, M1, CSM). Ezek mellett a Sika vezető szerepet tölt be az ESD/ECF padlóbevonati technológiában.

Sikafloor padlórendszer - garázs és vizes terek

A Sika rendszermegoldásai szinte minden projekttípus esetén használhatók:
 • Gyáripar (jármű, elektronika, összeszerelő üzemek, vegyi üzemek)
 • Élelmiszer- és gyógyszeripar (étel és ital, gyógyszerek, laboratóriumok)
 • Raktártelep és elosztó raktárak (tárolás és szállítás)
 • Parkolók, mélygarázsok (közterületi, kereskedelmi és privát)
 • Kereskedelmi épületek (szállodák, üzletek, irodák, kiállítási központok)
 • Közintézmények (iskolák, kórházak, könyvtárak, múzeumok, sportközpontok)
 • Általános beltéri munkálatok (lakossági és kis kereskedelmi üzletek)
 • Szállítóeszközök (tengerjárók, vonatok és vasutak, teherautók és buszok)
Sikafloor padlórendszer - elektronika és vegyipar

A Sika, mint a műgyanta alapú padlóbevonati és burkolati megoldások globális technológiai vezetője több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik. A cég jelentős mértékben járult hozzá a padlóbevonati anyagok és technológiák fejlesztéséhez.

A Sika bevonatrendszerek ismertek kiváló tartósságukról szélsőséges elvárásokat támasztó területeken történő felhasználás esetén is, például:
 • Kármentési helyek
 • Tartályszigetelés
 • Szennyvízkezelő létesítmények
 • Ipari és kereskedelmi létesítmények beltéri falai és mennyezetei
 • Korrózióvédelmet igénylő acélszerkezetek
 • Tűzvédelmi előírásoknak megfelelő szerkezetek
Sikafloor padlórendszer - közösségi terek és élelmiszeripar

Megoldások az Ön igényeire szabva - miért Sikafloor?
 • Minden Sikafloor megoldást az ipari szabványoknak, valamint szigorú, minőségbiztosításra és üzleti etikára vonatkozó szabályainak megfelelően fejleszt ki a Sika.
 • Minden Sikafloor termékcsalád a felhasználási terület általános elvárásainak megfelelően kerül kifejlesztésre.
 • A Sikafloor termékek folyékony / frissen megkevert állapotban egyszerű módszerekkel felhordható szintetikus, illetve szintetikus hibrid anyagok.
 • A rövid határidejű feladatokra a Sika egy speciális technológiát biztosít, amellyel csökkenthető a nedves beton száradására fordított várakozási idő - a Sikafloor Epocem közbenső felületet kiegyenlítő és párafékező réteget alkalmazhatjuk közvetlenül friss, "nedves" betonon is.
Ha szeretné megismerni az Ön igényeire szabott Sikafloor megoldásokat, akkor az alábbi képre kattintva tekintse meg kiadványukat.

Sikafloor bevonat és burkolatrendszerek


A Sika padlóbevonatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Kulcsszavak:  Sika  Sikafloor  padlóbevonat  burkolat  burkolatrendszer  ipari  padló  ipari  padlóbevonat  padlórendszer