A sanghaji luxus ingatlan projekt résztvevői között az Air Trade Centre is szerepel

ATC HRA-U 500 double- flux hővisszanyerős készülékek a La Vue projekten

La Vue sanghaji luxus ingatlan projekt
La Vue sanghaji luxus ingatlan projekt
Az eredetileg holland Air Trade Centre vállalat, mely légtechnikai berendezések és épületgépészeti szerelési anyagok biztosítására szakosodott, 250,000 eurós szerződést nyert, mely 195 db hővisszanyerős berendezésére vonatkozik a kínai cég számára.
Ezek a szellőztető berendezések a Huangpu folyó mentén található sanghaji kiemelt apartman komplexum részére készültek. A komplexum a 2010-es Világkiállítás területével határos.
A "La Vue" elnevezésű magán ingatlan-projekt két kerek toronyból áll, melyek összesen 195 elegáns apartmant tartalmaznak, és amelyek a legkiválóbb technikai felszereltséggel és öt csillagos szállodaszintű szolgáltatásokkal rendelkeznek. Az egyik torony 31, míg a másik 32 emeletes. A fenti apartmanok első bérlői és tulajdonosai különböző országokból származnak.
Az Air Trade Centre HRA-U 500 dupla flux hővisszanyerős készülék szállítmánya a La Vue számára már úton van, melynek helyszínre szállítását a kínai Shanghai Nather Air Tech. Co. Ltd koordinálja.
Világ vezető szállító
A sanghaji székhelyű Jin Die Real Estate Development Co annak a projektnek a vezetője, melyet az SWA építész ügynökség tervezett és a LONG YUAN kivitelezési cég valósít meg. Egy helyi cég szereli be az ATC berendezéseket, melyeket kifejezetten a lakók igényeinek megfelelően terveztek. Az Air Trade Centre belgiumi export osztálya véglegesítette a kínai megrendelést.
A La Vue projekt (melyet egy nemzetközi ingatlanokkal foglalkozó magazin világszínvonalúnak titulált) résztvevőit a legigényesebb szállítók széles köréből választották ki. Ezek a szállítók valamennyien a világ vezető cégei a luxus piaci szektoron belül, és olyan cégeket soroltatnak fel, mint: a Vaillant, a Miele, a Grohe, a Poggenpohl, a Samsung, a Villeroy & Boch, a Daikin, a Berker, a Ecowater, a Laufen és a Grundfos. Az Air Trade Centre is Európa vezető szállítója ezen a piaci szegmensen belül.
ATC HRA-U 500 dupla flux hővisszanyerős készülék
ATC HRA-U 500 dupla flux hővisszanyerős készülék
Szokatlanul magas hatásfok
A kínai projektfejlesztési vállalat az ATC HRA-U 500 (500 m³/óra) termékét széleskörű energiatakarékossági képességének és szokatlanul magas hatásfokának köszönhetően választotta. Ezek a hővisszenyerő berendezések egy időben biztosítanak tiszta levegőt és távolítják el az elhasznált levegőt. A tiszta levegőt kívülről szívja be a készülék, melyet a szűrés után a lakásba szivattyúz. Ettől függetlenül pedig kivonja a (például a mosdókban, fürdőszobákban vagy konyhákban) elhasznált levegőt a lakásból, és a lakáson kívülre biztosítja a kifúvást. Mivel a kivont levegő a befúvott levegő mellett, de azzal ellentétes irányba halad (a kétfajta légáram összekeveredése nélkül), a kivont levegőből származó hő felhasználható a friss levegő felmelegítésére, mely a fűtési költségek nagyfokú csökkentését teszi lehetővé. Az ATC hővisszanyrők rendkívül magas hatásfokkal dolgoznak, hiszen a kivont levegő hőmérsékletének 95%-a felhasználható a friss levegő befúvás során.

A berendezés elsődleges előnyeihez tartoznak:
  • a lakók fűtési költségeinek nagyfokú csökkentése;
  • a levegő kiváló szűrése (EU7 típusú szűrők), mely jobb minőségű beltéri levegőminőséghez vezet;
  • különlegesen magas hatásfok (egészen 95%-ig); azaz a kivont levegő hőjének 95%-a felhasználható a befúvott friss levegő felmelegítésére;
  • maga a berendezés is kifejezetten energiatakarékos, az EC-motoroknak köszönhetően;
  • Plug 'n Play (automatikus konfigurálási) megoldás;
  • európai szabvány minőség és teljesítmény, mely igen nagyra értékelt Kínában.
Az ATC HRA-U 500 hővisszanyerővel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a SIG Air Handling Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Hővisszanyerős szellőztető rendszerek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...