proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tolóajtó hőszigetelő reflexiós üvegből


2017. november 29.

Egy családi ház földszinti üvegezése Törökbálinton

A Rákosy Glass Kft. nem csupán nagyméretű beruházásokban vesz részt szívesen, hanem a lakossági kivitelezésekben is partnere megrendelőinek. Ezúttal Törökbálinton, egy újonnan épült családi ház földszinti üveghomlokzatát készítették el, mely többféle izgalmas konstrukciót is tartalmaz.

A teljes homlokzati felület három rétegű hőszigetelő üvegegységből áll, ahol a külső réteg reflexiós üvegből készült, mely a megrendelő kérésére a kívülről jövő nappali betekintést korlátozza, miközben tükröződés által olvad össze az őt körülvevő környezettel. Belülről ugyanakkor tökéletes a kilátás a környező domboldalakra, ezáltal a ház lakói bármikor gyönyörködhetnek a panorámában.

A megrendelő igénye alapján egy olyan szerkezetet alakítottak ki, mely keret nélkül illeszkedik az épülethez, így a 13 méter hosszú, 2,65 méter magas tört vonalvezetésű üvegezés két tolóajtóból, és négy fix üvegelemből áll. A lakótérbe került még egy nagyméretű, szintén háromrétegű hőszigetelő üveg, melynek mérete igazán nagyvonalú: 4520 x 2654 mm.

Rakosy Glass - családi ház földszinti üvegezése Törökbálinton

Rakosy Glass - családi ház földszinti üvegezése Törökbálinton

Amennyiben a Rákosy Glass üvegekről árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Rákosy Glass Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1103 Budapest, Noszlopy u. 5.
Telefon: +36 1 261 0445
Fax: +36 1 431 0468
E-mail:
Web: www.rakosyuveg.hu
Rákosy Eszter
ügyvezető +36 30 491 3942
   
   
   
A Rákosy Glass Kft. 2007-ben alakult a magyar üvegiparban méltán elismert és 1981 óta működő Rákosy Üvegipari Egyéni Cég nyomdokain. A cég családi vállalkozás, mely három generációra visszanyúlóan foglalkozik üvegmegmunkálással.
Kulcsszavak:  Rákosy  Glass  üvegek  üvegezés  hőszigetelő  üveg  reflexiós  üvegek  üvegtábla  homlokzati  üvegek  üveg