proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pipelife monolit betonfödém fűtő-hűtő rendszer szerelése


2018. november 07.

A szerelési videóban bemutatják a Radopress Watt SLAB-16 födémfűtő, -hűtő rendszer szakszerű beépítését

A Pipelife Radopress Watt SLAB-16 egy hatékony mennyezet fűtő-hűtő megoldás monolit vasbeton födém esetén. Ez a rendszer a mennyezetfűtés szerelés leggyorsabb és legkényelmesebb módszere. Az alábbi kisfilmben bemutatásra kerül a betonfödém fűtő-hűtő rendszer szakszerű szerelése.

A méretezés alapján előregyártott, járható fűtőmodulokat az elrendezési rajz szerint kell a zsaluzatra fektetni. Minden modul a megfelelő hosszúságú bekötő vezetékkel van ellátva, amelyek a tervezett nyomvonalon vezetve érik el az átvezető dobozokat.
A födém megszilárdulása után, annak alsó síkján szabaddá váló bekötővezeték végek csatlakoztathatók az osztó-gyűjtőhöz.A Radopress Watt SLAB-16 födémfűtő, -hűtő rendszer termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
Telefon: +36 52 510 700
Fax: +36 52 510 701
E-mail:
Web: www.pipelife.hu
Szepesi Vince
  +36 30 221 3170
   
   
   
A Pipelife Hungária Műanyagipari Kft. a magyar műanyagcső és szerelvény gyártó piac meghatározó szereplője, a nemzetközi Pipelife csoport tagja. A társaság debreceni gyárában víz-, gáz-, szennyvíz-, csatorna-, kábelvédő és drén csövek készülnek. Az értékesítés az ország hat pontján működő áruházban és bázisraktár-hálózaton keresztül történik.
A társaság 1994 óta dolgozik minőségbiztosítási rendszerben. A termékek kiváló és egyenletes minőségét az ISO 9001 szabvány előírásai szerinti gyártási folyamat biztosítja. A környezet és az egészség megóvása a Pipelife alavető értékei közé tartozik. Az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer jelzi ez iránti elkötelezettségüket.
Márkanevek: Pipelife, Radopress, Stormbox, Geolife
Hír
Új Radopress Watt SLAB-16 födémfűtő, -hűtő rendszer a Pipelife-tól
2018.02.08    
További hírek a Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pipelife  Radopress  Watt  SLAB-16  födémfűtés  födémhűtés  felületfűtés  felülethűtés  mennyezetfűtés  fűtés  hűtés  monolit  vasbeton  födém