proidea.hu online termékinformációs katalógus

Panasonic AQUAREA T-CAP hőszivattyú


2017. február 05.

Előnyösen alkalmazható rendkívül alacsony hőmérsékleti viszonyok között

Panasonic AQUAREA T-CAP szivattyú

Rendkívül alacsony hőmérséklet esetén válassza az „A” energiaosztályú szivattyút, amely az iparágban elérhető legnagyobb energia-megtakarítást eredményezi!

A teljes T-CAP termékcsalád alkalmas a régi gáz- vagy olajkazánok kiváltására, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható.
 • A T-CAP a Total Capacity (teljes kapacitás) rövidítése. Ez a készülékcsalád külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a névleges teljesítmény fenntartására, akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is.
 • Magas fűtőteljesítmény alacsony külső hőmérséklet esetén is.
 • 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja. Számos új funkció: automatikus üzemmód, ünnepnapi üzemmód, energiafogyasztás kijelzése.

 • Az új T-CAP készülékcsalád a 16 kW-os szivattyúval bővült
  Az új 16 kW-os modell teljes 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja. Az 16 kW-os modell tökéletesen alkalmas házakba vagy kereskedelmi létesítményekbe, utólagos felszerelésre, fűtésre és hűtésre, valamint használati meleg víz előállítására.
   
  További információk a www.panasonicaquarea.hu weboldalon.

  A Panasonic AQUAREA T-CAP szivattyú letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt, katalógus vagy árajánlatot szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Termék
  Cég
  Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
  Telefon: +36 1 382 6060
  Fax: +36 1 382 6071
  Telefon: +36 80 201 006
  E-mail:
  Web: www.aircon.panasonic.hu
  Web: www.panasonicaquarea.hu
  Sinka András
  épületgépész mérnök üzletkötő  
     
     
     
     
     
  A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

  A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
  Márkanevek: Panasonic
  Hír
  Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
  2016.10.24    
  További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
  További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Panasonic  AQUAREA  T-CAP  hőszivattyú  Total  Capacity  teljes  kapacitás