Panasonic AQUAREA T-CAP hőszivattyú

Előnyösen alkalmazható rendkívül alacsony hőmérsékleti viszonyok között

Panasonic AQUAREA T-CAP szivattyú
Panasonic AQUAREA T-CAP szivattyú

Rendkívül alacsony hőmérséklet esetén válassza az „A” energiaosztályú szivattyút, amely az iparágban elérhető legnagyobb energia-megtakarítást eredményezi!

A teljes T-CAP termékcsalád alkalmas a régi gáz- vagy olajkazánok kiváltására, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható.
 • A T-CAP a Total Capacity (teljes kapacitás) rövidítése. Ez a készülékcsalád külső elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a névleges teljesítmény fenntartására, akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is.
 • Magas fűtőteljesítmény alacsony külső hőmérséklet esetén is.
 • 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja. Számos új funkció: automatikus üzemmód, ünnepnapi üzemmód, energiafogyasztás kijelzése.

 • Az új T-CAP készülékcsalád a 16 kW-os szivattyúval bővült
  Az új 16 kW-os modell teljes 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja. Az 16 kW-os modell tökéletesen alkalmas házakba vagy kereskedelmi létesítményekbe, utólagos felszerelésre, fűtésre és hűtésre, valamint használati meleg víz előállítására.
   
  További információk a www.panasonicaquarea.hu weboldalon.

  A Panasonic AQUAREA T-CAP szivattyú letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt, katalógus vagy árajánlatot szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.

  A hírben szereplő termékek

  Aquarea H generációs T-CAP egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split – SXC (R410A)
   
  Aquarea H generációs T-CAP egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split – SXC (R410A)

  Az Aquarea T-CAP szélsőséges, akár -28 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik, és kiegészítő fűtés nélkül akár -20 °C-ig biztosítja a szükséges teljesítményt. A szélsőséges külső körülményekre felkészített H generációs T-CAP akár 60 °C-os víz előállítására is képes, így szélesebb körben alkalmazható utólagos felszerelésre. A H generáció a leggyorsabb telepítést és legegyszerűbb karbantartást kínálja.

  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya

  Kapcsolódó hírek

  Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
  Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver
  A program segít a megfelelő hőszivattyú kiválasztásában, valamint kiszámítja a más hőforrásokhoz képest elért megtakarításokat, és a CO2-kibocsátást is
  Új Panasonic AQUAREA Designer szoftver

  Kategóriák

  Hőszivattyúk
  Hőszivattyúk
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Épületgépészet
  Épületgépészet

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...