proidea.hu online termékinformációs katalógus

Mondo sportburkolatok a felújított Fővárosi Műjégpálya épületében


2012. január 26.

1650 m² korcsolyaálló gumipadló az öltözőkben, közlekedőkben, és mosdókban

Az általános gumi- és sportburkolatok specialistája az olasz MONDO különleges padlóburkolata került a felújított Fővárosi Műjégpálya épületébe.
A Ramflex és Sport Impact anyagok egyedi tulajdonsága, hogy a korcsolyát viselő közönség és sportolók nyugodtan közlekedhetnek az öltözőkben, folyosókon, mosdókban, stb.: Mozgásuk biztonságos, a burkolat pedig nem sérül, még az élvédő nélküli korcsolyák alatt sem. Ugyanez a burkolati család került beépítésre számos Téli Olimpia helyszínén (Torino, Salt Lake City), és azóta is "működik" a helyi jégbarátok nagy megelégedésére.
Érdemes megemlíteni a két burkolat még egy fontos tulajdonságát, illetve alkalmazási területét: A fitness termekben gyakori a súlyzók, illetve egyéb nehéz eszközök leesése. Hétköznapi burkolatok esetén ilyenkor szinte elkerülhetetlen a padló, illetve az alatta lévő fogadó felület károsodása. A Sport Impact és a Ramflex ezt a próbát is kiállják: felületük nem sérül és az aljzatot is védik.
A MONDO gumi- és sportburkolatok magyarországi forgalmazója a Top Trade Kft.
A Mondo sportburkolatokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 383 2131
Telefon: +36 1 221 8926
Fax: +36 1 383 2935
E-mail:
Web: www.burkolatok.hu
Palásti Zsuzsa
  +36 30 627 9361
   
   
   
   
A Top Trade Export-Import Kft. 1990-ben alakult, elsősorban közületi célra szánt, minőségi padlóburkolatok (padlószőnyeg, szőnyegpadló, gumi, pvc), sportburkolatok, gumipadlók, gumiburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A cég beszállítói nagy múltú, rangos európai cégek. A Top Trade minden termékcsoportban igyekszik valami különlegeset nyújtani megrendelőinek.
Márkanevek: Amtico, Altro, Flotex, Upofloor, Ege, Vescom, Mondo, Interfloor, Nuway, PERGO
További hírek a Sportpálya burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Top  Trade  padlóburkolat  gumi  padló  burkolat  sportburkolat  Mondo  sportpadló  műlyégpálya