Mondo sportburkolatok a felújított Fővárosi Műjégpálya épületében

1650 m² korcsolyaálló gumipadló az öltözőkben, közlekedőkben, és mosdókban

Galéria
Galéria
Az általános gumi- és sportburkolatok specialistája az olasz MONDO különleges padlóburkolata került a felújított Fővárosi Műjégpálya épületébe.
A Ramflex és Sport Impact anyagok egyedi tulajdonsága, hogy a korcsolyát viselő közönség és sportolók nyugodtan közlekedhetnek az öltözőkben, folyosókon, mosdókban, stb.: Mozgásuk biztonságos, a burkolat pedig nem sérül, még az élvédő nélküli korcsolyák alatt sem. Ugyanez a burkolati család került beépítésre számos Téli Olimpia helyszínén (Torino, Salt Lake City), és azóta is "működik" a helyi jégbarátok nagy megelégedésére.
Érdemes megemlíteni a két burkolat még egy fontos tulajdonságát, illetve alkalmazási területét: A fitness termekben gyakori a súlyzók, illetve egyéb nehéz eszközök leesése. Hétköznapi burkolatok esetén ilyenkor szinte elkerülhetetlen a padló, illetve az alatta lévő fogadó felület károsodása. A Sport Impact és a Ramflex ezt a próbát is kiállják: felületük nem sérül és az aljzatot is védik.
A MONDO gumi- és sportburkolatok magyarországi forgalmazója a Top Trade Kft.
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
A Mondo sportburkolatokkal kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Top Trade Kft. munkatársától használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Mondo beltéri sportburkolatok
4 termék

Az olasz MONDO cég gumi padlóburkoló anyagokat gyárt általános beltéri, valamint szintén gumi, illetve szintetikus pázsit termékeket bel- és kültéri sportcélú felhasználásra. A gumit természetes rugalmassága, csúszásgátlási tulajdonsága, felületi szerkezete teszi különösen alkalmassá sportcélú alkalmazásra.

Felhasználási területek:
Gumiburkolatok: Tornatermek, fitness, bel- és kültéri atlétikai versenypályák, általános labdajáték burkolatok, pl. röplabda, kézilabda, tenisz, stb.
Műfű: Labdarúgás, amerikai football, golf stb.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sportpálya burkolatok
Sportpálya burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...